za 80 tisíc by som si kúpil oveľa lepší PC!!!!!!! a 2000E nieje malo rozhodne 6 jadro by som bral z najvyšším taktom + grafika najlepšie ddr5 min 2 GB , 8Gb ram ti bude plno stačiť a 1TB disk ostatné i už zvolíš určite sám
@forkys lol? 2000E? za 800 kupis taky comp jaky si v zivote nevidel samozrejme ale skladany...
za dalsie na vistu zabudni...jedine win7 je spravna volba...
dalej 6GB ram? to ti je naco? staci 4...mozno ani to nevyuzijes...
dalej na GeForce GTX 260 si moc tych hier na plnych detailov neuzijes a navyse sa uz tusim ani oficialne nepredava...kup si minimalne gigovu GTX 460 od asusu alebo gigabyte
@17 fortron a poriadny ? to nejde dokopi 3 fortorny mi zhoreli, to by som si do kompu už nedal ani keby mi ho zadarmo dávali radšej by som bral Corsair alebo ThermalTake
@filus tak fortron som dal ako najlacnejsiu volbu ale mne teda este musim si zaklopat nezhorel ziadny zdroj...tak ale necuduj sa ak nemas ziadnu prepätovu ochranu
@kosmiklove práve že oni mi odišli aj napriek prepäťovke 2 začali asi tak mesiac pred opálením pískať a ten tretí sa ani písknuť neunúval a určite to nebolo tím žeby nevládal bo rezervu som tam mal okolo 250w k dobru
niekto tu pisal o 8-12GB ram.. chlapci vam to jebe? hry nevyuziju viac ako 4GB ram, kedze textury a podobne narocne zalezitosti sa ukladaju do pamate grafickej karty, nie do operacnej pamate..
6 jadro? na hry? neexistuje jedina hra, ktora dokaze naplno pracovat s 6 jadrom.. 6 jadra sa davaju do masin, kde sa pracuje s videom, ci grafikou, tam kde treba pocitat zlozite matematicke operacie... urcite nie do hernych zostav, kde vacsinu vykonu ide z grafiky...
btw @kosmiklove fortrony su tie najlepsie zdroje z tych najhorsich, kazdopadne do vykonnej masiny by som to nedal ani keby mam na neho 5 rocnu zaruku... raz som spravil picovinu, ze som kupil lacny zdroj a bol som rad ked buchol, ze mi nezobral so sebou polku masiny...
bratranec kúpil počítač za nejakých 750€ bez monitora .. tiež ho skladal kupoval to asi pred rokom a ešte aj teraz mu idú najmodernejšie hry v rozlíšení 1900x1600 s plnými detailami.. čiže do 1000€ si poskladáš úplne v pohode počítač ktorý ti bude pár rokov slúžiť dobre ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
4 jadrový procesor
6 GB RAM
512 MB GeForce GTX 260
» pocitace.itshop24.cz/itshop24/eshop/...
Proč ne 6-ti jádro, že?
xD
a to ze chces dat 2000 za komp si robis srandu? za 700 mas ze dost kvalitny komp na hry(bez periferii)
za dalsie na vistu zabudni...jedine win7 je spravna volba...
dalej 6GB ram? to ti je naco? staci 4...mozno ani to nevyuzijes...
dalej na GeForce GTX 260 si moc tych hier na plnych detailov neuzijes a navyse sa uz tusim ani oficialne nepredava...kup si minimalne gigovu GTX 460 od asusu alebo gigabyte
Máš rozpočet 2000 € a strelíš tam hentaký prd ?
A prečo vista ?? Windows 7 nič ? (teda ak túžiš po windowse a nie inom OS )
niekto tu pisal o 8-12GB ram.. chlapci vam to jebe? hry nevyuziju viac ako 4GB ram, kedze textury a podobne narocne zalezitosti sa ukladaju do pamate grafickej karty, nie do operacnej pamate..
6 jadro? na hry? neexistuje jedina hra, ktora dokaze naplno pracovat s 6 jadrom.. 6 jadra sa davaju do masin, kde sa pracuje s videom, ci grafikou, tam kde treba pocitat zlozite matematicke operacie... urcite nie do hernych zostav, kde vacsinu vykonu ide z grafiky...
btw @kosmiklove fortrony su tie najlepsie zdroje z tych najhorsich, kazdopadne do vykonnej masiny by som to nedal ani keby mam na neho 5 rocnu zaruku... raz som spravil picovinu, ze som kupil lacny zdroj a bol som rad ked buchol, ze mi nezobral so sebou polku masiny...
Základka
» www.alza.sk/gigabyte-x58a-u...
GPU
» www.alza.sk/asus-engtx580-2...
RAM
» www.alza.sk/pamate/pre-pc/d...
CPU
» www.alza.sk/procesory/intel...
HDD
» www.alza.sk/pevne-disky/int...
Bedňa
» www.alza.sk/pocitacova-skri...
Zdroj
» www.alza.sk/skrinky-a-zdroj...
V pohode sa zmestíš do 2000 a ešte ti aj zostane ! Vychádza to okolo 1691 Eur.
Keby si mám kupovať mašinu, vyzerala by asi nejak takto....