Ahojte, chcem sa spýtať, na čo je na myške viac tlačitiek ako tri? Pozerám si totiž nového hlodavca a nechápem k čomu slúžia, na čo sú? Vidím, že často sa pri nich spomína herné,tak to je len pri hrách využívané a na čo tam? A v OS sa s tým tiež dá niečo?
tak ja napriklad ked hram lolko a potrebujem rychlo v teamfighte kliknut na cisla 1, 2, 3, 4.. tak sa mi ovela viac oplati myska, co ma naboku "numpad", cize herna. pokial mas windows (na macu neviem), tie kvalitnejsie mysi maju moznost nastavit si, co bude dane tlacitko volat. takze ked casto pouzivas napriklad control, escape, printscreen alebo hocico, tak si to mozes naviazat na dane extra tlacitko.
@1 To znie dobre, vedela by som si predstaviť naviazanie napr. printscreenu. A to musí byť na to zvlášť program, či ten už je k myši dodávaný? Teda či aj laik to vie si nastaviť?
@77hanes77 Práve že drôtové, pri bezdrôtovej človek musí raz za čas riešiť baterky a to sa mi nejako nikdy nechcelo... Ja ju skôr chcem na grafiku a prácu s PC, hry som hrávala, ale už celkom dlho nehrám. Navyše mi prídu tie hráčske myšky také zvláštne, Hlavne dizajnom, tvarom, či tými nadbytočnými tlačítkami, o ktorých netuším na čo sú a neskúšala som, či by som si na takú zvykla, možno áno, ale prišli mi drahé, tak som ich obchádzala....
K rozpočtu, vieš, ono keď by bola vážne dobre, tak ok nech je aj 17 €, ale videla som, že sa dá dosť zohnať do 15 €. Len zaujímavé, že ja som kedysi kúpila kancelársku od spoločnosti Genius za 10€ a mala až 1000 dpi a bola dobrá, kým sa nepokazila, ale dnes už som obdobnú nenašla (majú menej dpi).
@77hanes77 Ďakujem, pozriem ich.
Tá druhá (Cooler Master Alcor) sa mi vzhľadom páči viac. Čítam, že aj má kvalitný nastaviteľný senzor. Tu prvú (A4 tech bloofy r7) kritizujú, že si nepamätá po vypnutí PC nastavenia, vrátane nastaveného zladenia svetla osky a loga (ruky). Ale ako na video recenzii s ňou jeden celkom toho uhral. Aj tak by som si vybrala skôr druhú... ale uvidím, popozerá ešte a rozhodnem sa. Ešte to má čas, zatiaľ mam požičanú, a tá je fajn.
Je tam viac tlačítiek preto, lebo proste niektorí ľudia ktorí hry berú vážnejšie to potrebujú, predpokladám že ty hry hrávaš rekreačne, čiže ti bude stačiť hocijaká myš a do tých 15eur sa v pohode zmestíš.
Odporúčam značku genius alebo logitech
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Má to byť bezdrôtové alebo na kábel?
K rozpočtu, vieš, ono keď by bola vážne dobre, tak ok nech je aj 17 €, ale videla som, že sa dá dosť zohnať do 15 €. Len zaujímavé, že ja som kedysi kúpila kancelársku od spoločnosti Genius za 10€ a mala až 1000 dpi a bola dobrá, kým sa nepokazila, ale dnes už som obdobnú nenašla (majú menej dpi).
Do 30€ drôtová : Cooler Master Alcor
Tá druhá (Cooler Master Alcor) sa mi vzhľadom páči viac. Čítam, že aj má kvalitný nastaviteľný senzor. Tu prvú (A4 tech bloofy r7) kritizujú, že si nepamätá po vypnutí PC nastavenia, vrátane nastaveného zladenia svetla osky a loga (ruky). Ale ako na video recenzii s ňou jeden celkom toho uhral. Aj tak by som si vybrala skôr druhú... ale uvidím, popozerá ešte a rozhodnem sa. Ešte to má čas, zatiaľ mam požičanú, a tá je fajn.
Odporúčam značku genius alebo logitech
A keď tak môžeš použiť aj zľavu keď budeš kupovať cez hej.sk
» www.kuponyzdarma.sk/hej-sk/...