chodim asi raz do mesiaca, upravit hrob nielen na dusicky a v lete stale polievat, ale ja ked zomrem mi to robit nikto nemusi, ja viem ze ma maju radi aj bez takychto ceremonii
mate 365/364 dni na to aby ste tam isli a vy sa tam vsetci trepete ten isty den toto nepochopim presne ako darceky presne 24.12 a podobne vymysli a obmedzovanie samych seba pripadne blizkych
iba blizkych, nemam rada ked kazdy rok ideme na hroby takych ludi co zomreli ked mal moj oco 3 roky cize si ich ani nepamata.. a ja fakt netusim kto su..
Nie ale je to pekne, ked si clovek spomenie. V ramci rodinnych a pribuzenskych vztahov. Priatelom by som na hroby nechodil. Na nich si ma skor spomenut ich rodina.
nie, na to aby som si na nich spomenul nepotrebujem stáť nad miestom kde sa rozkladá ich telo, vždy mi to prišlo skôr ako divadielko pre okolie, ale možno sa to zmení keď zomrie niekto na kom mi naozaj záleží (čo pevne dúfam nebude nijako skoro)
z času na čas skočím na dedkov hrob, priniesť mu cigu a pokecať si ale vážne len z času na čas nech si nemyslí, že sa mu zrazu vtieram, kým bol medzi nami tak som za ním moc nechodil a teraz je mi to ľúto .... ale žeby som tam chodil v nejaké prikázané sviatky a tak podobne, to vážne nie skôr keď mám potrebu si pokecať s niekým inteligentným a zrkadlo ma omrzí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Neznasam pochmurne veci a uctit si mozem aj doma myslienkami , spomienkami na blizkych.
Obcas idem a niekedy nie , nechodim pravidelne
ked to tak citim tak sa zoberiem a idem
leet skill
Prípadne ešte ďalších ľudí, ktorí nemôžu chodiť po chodníkoch popri cintoríne, pretože sú plné predavačov a nákupcov kvetov.
ľúbim cintoríny a ľúbim dušičky ale k hrobom blízkych žiadnu mimoriadnejšiu úctu nemám; sú to len hroby.