Tiež mávate pocity totálnej nechuti žiť, dýchať, čokolvek povedať, pohnúť sa...? Tiež vás dokáže niekto vytočiť svojim správaním natolko, že potom na to musíte myslieť celé dalsie dni a nie a nie sa zbavit toho stiesneného pocitu? Clovek v dnesnej dobe ne
n ostava sa... ale cim dalej tym viac sa vysmejem svetu do xichtu a snazi msa ist dalej a zit naplno s usmevom na perach aj ked je to nei kedy kurva tazke....
Mne sa stáva často že mi proste niečo nevýjde, všetky plány zruším, pol, niekedy aj hodinu si porevem a potom si uvedomím že je všetko vpohode a idem ďalej...
ludia si vzdy najdu nieco co ich trapi a to je pre nich najhorsie.. nechapem, preco to ludia, cize my, robime..preco si hladame zbytocne problemy a komplikujeme zivot..nuz asi to mame v genoch, a preto to proste NERIES.. ci uz to je zlomene srdce, problemy s rodicmi alebo kamaratmi...
ano, nieco podobne ... skor ked ma niekto neprijemen prekvapi svojou naslednou reakciou ci slovami ... obcas potom cele noci nemozem spat, premyslam, diskutujem v duchu, a tak...
Hej, momentálne mi je úplne na chuja. Môj svet stratil zmysel, lebo dnes ráno som sa dozvedela, že nemám to, čo je pre mňa takmer najdôležitejšie... LEBO JA SOM JEBNUTÁ A ZABUDNEM SI KÚPIŤ CIGARETY!
Ale inak tie pocity poznám, raz hore, raz dole, ale to všetko len kvôli mojej prehnanej náladovosti
a mať moje šťastie... tak tu možno nie si ... tak napr. nepametám dovlenku kde by mi v priebehu prvých dvoch dní netiekla krv, alebo som nehltal tabletky proti bolesti ...
mi povedz aká je pravdepodobnosť, že budeš prvá koho za posledné dva roky poštípe meduza ?.. lebo mne ked ide ... a to s ami malicke ranky hoja do jaziev ...
aj keď bolo tam dievčatko ktorú večer pár hodín po mne popŕhlila an tvár a že to nepolo príjemné chúďa ... ...
Ako povedal Constantine tak Boh má skurvený zmysel pre humor, a jeho pointy sú priam smrteľné.
PS: somAgnostic takže ber ma s rezervou ... .. aspoň myslím ...
@ejo333 pekne.. dobre.. to je len fyzicka bolest oproti psychickej je to nic.. teda nezavidim ti to, nechcela by som, ale aj tak..a Constantine ma pravdu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
este trocha pritvrd...
a asi ta chapem...
Ale inak tie pocity poznám, raz hore, raz dole, ale to všetko len kvôli mojej prehnanej náladovosti
vobec nie .. skor am trapi ze ma v pdostate stvu len malockosti ..
a kebyze sme si porovnali traumaticke zazitky ua poslednych par rokov myslimze by som celkom uspesne vyhral...
A ked ma trapi viac veci naraz?
zomreli nesprávny ľudia, v nesprávnom čase...
a mať moje šťastie... tak tu možno nie si ... tak napr. nepametám dovlenku kde by mi v priebehu prvých dvoch dní netiekla krv, alebo som nehltal tabletky proti bolesti ...
mi povedz aká je pravdepodobnosť, že budeš prvá koho za posledné dva roky poštípe meduza ?.. lebo mne ked ide ... a to s ami malicke ranky hoja do jaziev ...
aj keď bolo tam dievčatko ktorú večer pár hodín po mne popŕhlila an tvár a že to nepolo príjemné chúďa ... ...
Ako povedal Constantine tak Boh má skurvený zmysel pre humor, a jeho pointy sú priam smrteľné.
PS: somAgnostic takže ber ma s rezervou ... .. aspoň myslím ...