Niektoré pesničky mi občas pripomínajú a prebúdzajú vo mne pekné spomienky a chvíle zo života, ale po niektoré aj tie horšie. Vyvoláva vo vás hudba nejaké spomienky ? (počujete hrať nejakú skladbu, púšťate si nejakú skladbu a pripomínam vám to nejaký mome
@etelnair je tam dva krát "poprípade (môže doplniť ale nemusíš)" to znamená, že netrvám na tom, aby tu niekto rozpisoval esej, prečo, ako atď a postoval tu hrbu videí. Je to každého osobná vec (osobné súkromie), tak že môže aj nemusí pridávať dôvod, prípadne video. Pointa celej ankety, ktorá ti pri tvojom "vyjadrený" pravdepodobne ušla je, "či ti pripomína hudba (nejaká skladba) nejaké momenty zo života, či v tebe vyvoláva spomienky".
Hej..ja počúvam pesničky podla nálady a vždy rada spomínam pri nich...na niektoré, na ktoré nemám bohvieaké spomienky som zanevrela ale tie aj keď sú smutné spomienky, tak rada spomínam aké to bolo..ako dnes v škole na lavici a každý večer keď idem spať
je dosť pesničiek, ktoré vo mne vyvolávajú spomienky, či už Elán z detskej diskotéky, piesne z dovolenky, Enya zo stužkovej a iné náhodné, ktoré spestrili bežné chvíle v nezvyčajných situáciách či v škole alebo na ulici
ja mám strašne veľa pesničiek, ktoré mi pripomínajú nejakú udalosť aj po neviem ako čase.... včera som po dlhom čase počul song od BEP - My Humps a v momente som si spomenul na lyžovačku s bratrancom.... vtedy to bol veľký hit a stále to hrávali a mne sa to nejako vrylo do pamäti a toto je len jeden prípad s mnohých....
samozrejme, vyvolávajú. takmer každá jedna. takých spomienkových alebo asociačných pesničiek mám ale sto. napríklad dnes som objavila dokonalú pesničku pre mňa na ráno na cestu do školy. teda, poznám ju už dlho, ale dnes som si to celé uvedomila.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
na tuto pesnicku som tancovala s chalanom do ktoreho som bola vtedy buchnuta...najlepsie na tom bolo, ze ani jeden sme tancovat nevedeli....=D
proste to je song ktory je vzdy vypeckovany ked v piatok vecer idem dakde do klubu ... pocujem a chce sa mi tancovat
napriklad Hej, hej mlade baby sa mi pacia.... mi pripomina pluvanie kofoly, piva, slin, vody, vodky na stol (nie zamerne, smiech zakrocil)
Never Too Late od Three Days Grace sa mi spája s prechádzkami v daždi na KVP, neviem prečo, vždy sa mi to vtedy pustí na shuffle.
Oasis - Supersonic je okamžitý prílev pozitívnej energie
Pri Bittwersweet Symphony sa mi vybaví sýta žltá a tímobajlová farba (trpím synestéziou, či to bolo v klipe?)
MCR - Never Coming Home..cestou z vianočnej akadémie v osmičke..
Pri každej piesni si hrozne detailne spomínam na okolnosti, za akých som ju počula.