Som citovo založený tip, až mi z toho haraší... Láska, bolesť, strach... Nútia ma žiť ďalej...
Schválne vyhľadávam nejaké pocity, aby mi potom dali inšpiráciu.. Napr. práve včera som sa prechádzala sama po Blave tmavými neznámymi uličkami, aby som sa trošilinku bála! Mala som pre istotu v ruke paprikový spray, keby náhodou, ale tá tma a také zvuky a tiene.. Potrebovala som ich do môjho diela..
svoje pocity ?fuha ,,neviem ako kedy neviem to takto hned tu napisat ,,,ale myslim ,ze tak normalne ked mam niekoho rada tak mu to poviem ,a zase ked citim hnev ,aj to dam najavo ,ale vzdy velmi slusnym sposobom nech by bola akakolvek situacia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Som citovo založený tip, až mi z toho haraší... Láska, bolesť, strach... Nútia ma žiť ďalej...
Schválne vyhľadávam nejaké pocity, aby mi potom dali inšpiráciu.. Napr. práve včera som sa prechádzala sama po Blave tmavými neznámymi uličkami, aby som sa trošilinku bála! Mala som pre istotu v ruke paprikový spray, keby náhodou, ale tá tma a také zvuky a tiene.. Potrebovala som ich do môjho diela..