Zdravim vas, vopred sa ospravedlnujem, ak uz podobna alebo rovnaka tema sa na tomto foru rozoberala, no nechodim tu casto a dnes by som potreboval vašu radu alebo pomoc. Mam 22 rokov, priznam ze mam prvy vztah, trva 4 mesiace a partnerka je uz 2 mesiace m
ked si čakal dva mesiace, tak ten mesiac snad už vydržiš.. Inak to je pekne, že jej hentak každy den napišeš aj všetko, určite ju to teši, že sa stale o všetko zaujimaš a informuješ ju,ale s hentym ako si jej vyčital,že nedava najavo svoje pocity.. čo ja viem, ste spolu 4 mesiace (z čoho ste posledne dva neboli spolu), tak asi by som to považovala za nejake tlačenie povedať resp.napisať to, čo chceš ty.. si tak myslim, že ona je tam možno taka osamotena,chybaš jej, a preto sa nechce ešte viac rozcitlivieť ..
alebo si to rozmyslela a nechce byť už s tebou
každopadne ja by som už počkala, a dovtedy by som robila to,čo doteraz..ale skus jej menej pisať, ako ju lubiš a tak, možno to začne pisať ona
dobre dobre... musím veľa takýchto vecí čítať, aby som sa sama nechovala ako psychopat
nerob nič, netlač na ňu, a počkaj, aké to bude, keď sa vráti. možno len nemá potrebu denno denne ti písať, ako jej chýbaš, a možno s tebou už ani nechce byť, no keď na ňu teraz budeš tlačiť, tak aj tú 50%nú šancu na "šťastný koniec" môžeš posrať.
takže... skús jej dať týždeň pokoj, uvidíš, ako sa zachová.
vyzerá to tak, že voči tebe ochladla a už necíti to čo predtým. to isté sa stalo mne, takže o tom niečo viem. no určite to nerieš cez net, pretože komunikácia cez net je neschopná, človek nevidí ako sa ten druhý tvári ani nič. keď ju nechceš stratiť a chceš mať ešte šancu, počkaj kým sa vráti, píš jej ďalej veci čo píšeš a keď príde, hneď zbadáš, čo sa deje...
prestal som jej pisat ze ju lubim a ze mi chyba takze uz len kratka sprava a vzdy len odpisujem ked napise ona. Nestretavame sa online na nete, ale len si kazdy den nechame po jednej alebo dve spravy. Viem ze ma lubi len ja to potrebujem si aspon obcas precitat. A dalsia vec, ked sme obaja online, vzdy caka ze jej prvy napisem ja. Viem, ze chce byt dobivana muzom, ale ako jej mam dat najavo, ze aj ja chcem povzbudzujucu spravu, lebo to teraz v praci ani doma nemam lahke a ona o tom vie, no nereaguje. Mam pocit, ako by si zvykla na to co robim a ona nerobi nic, len sa vezie a to chcem zmenit, chcem aby aj ona prispela k tomu aby som bol stastny aj ja. Komunikacia cez net je blbost, no naznacit sa to podla mna da.
jasne, za nazory a komenty som vdacny, neurazim sa.. face to face bude lepsie, viem o jej predoslych dvoch vztahoch a viem ze nebola stastna, ja ju stastnou robit chcem a povedala, ze so mnou stastna je a ja chcem aby to bolo tak aj nadalej. Lenze aj ja chcem aby robila stastnym mna, mozno sa to zmeni ked pride, ale ide na vysku a mozno nebude tolko casu na vztah. Takze uvidime, mam ju rad no nieco mi od nej chyba, nieco co sa za peniaze kupit neda a clovek to potrebuje.. apson pocut alebo citit
@lubo1711 nerieš to, bolo by to zbytočné, a veci by to zhoršilo. pokiaľ hovorí pravdu, tak to po jej návrate tiež nebudeš musieť riešiť, lebo to tak prestane byť.
@lubo1711 nechaj to tak, to pride časom, ja som tiež taka ako ona, su situacie (dosť často) ked nedavam najavo lasku a ani nemam nejaky vzťah k tomu aby som to davala najavo, taka som nezmeni sa to, človek to ma v sebe ale to NEZNAMENA že ťa nelubi.....určite pridu chvile ked ti to bude dokazovať takmer stale že ťa miluje
@lubo1711 o a ešte ozaj, hento čo maš ty, to odlučenie, to dievča to môže naozaj myslieť važne, mne sa tiež ľahšie prekonava odlučenie ked nemyslim na ,,spoločne" prežite chvile alebo ked nepočuvam tak často z druhej strany ako jej chybam alebo ako ma ľubi a tak....je to o povahe..ale aj tak - ste ešte krátko spolu, netlač na nu, možno sa aj sama bojí povedať ,,ľubim ťa" nakolko pre dievčata je to ,,velka" zodpovednosť ked to vypustia z ust
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
ak by mne niekto denne písal siahodlhé líbesbrífy (zvlášť po tom, čo sa poznáme tak krátko vlastne), tak vydesene vyskočím z okna asi
alebo si to rozmyslela a nechce byť už s tebou
každopadne ja by som už počkala, a dovtedy by som robila to,čo doteraz..ale skus jej menej pisať, ako ju lubiš a tak, možno to začne pisať ona
nerob nič, netlač na ňu, a počkaj, aké to bude, keď sa vráti. možno len nemá potrebu denno denne ti písať, ako jej chýbaš, a možno s tebou už ani nechce byť, no keď na ňu teraz budeš tlačiť, tak aj tú 50%nú šancu na "šťastný koniec" môžeš posrať.
takže... skús jej dať týždeň pokoj, uvidíš, ako sa zachová.
no "odlúčenie" v tomto prípade nie je moc vhodné slovo...
kedze som typ o taketo veci tazko znasa, radsej si ich nepripustam