Podľa predbežných informácií zistených kompetentnými orgánmi v Hamburgu, nebezpečná baktéria EHEC bola detegovaná v troch rôznych a jednej následnej vzorke uhoriek.
Subdodávateľmi zásielok boli:
- Pepino Bio Frunet S. L., Ctra. Algarrobo Km 2,5, 29750 Malaga, Španielsko
- Hort o fruticola, Costa de Almeria s. l., Plaza Huerta de Europa No. 1, Correos 446, 04740 Roquetas de Mar Almeria, Španielsko
- Turan Gastronomie-Service GmbH, "First Class Gastronomie", Hauffstraße 1, 22085 Hamburg, Nemecko
EHEC (infekcia enterohemoragickými E. coli) - charakteristika
Klinický obraz zodpovedajúci infekcii EHEC, sú napr. hnačky (často krvavé) a kŕče v bruchu. Choroba môže byť komplikovaná hemolyticko-uremickým syndrómom, až zlyhaním obličiek. Najvnímavejšia skupina sú deti a starší ľudia. Ochorenie sa spája s nedovareným jedlom, kontaminovanou vodou, alebo kontaminovanou zeleninou.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
a tiež som počula len o uhorkách.... :/
Podľa predbežných informácií zistených kompetentnými orgánmi v Hamburgu, nebezpečná baktéria EHEC bola detegovaná v troch rôznych a jednej následnej vzorke uhoriek.
Subdodávateľmi zásielok boli:
- Pepino Bio Frunet S. L., Ctra. Algarrobo Km 2,5, 29750 Malaga, Španielsko
- Hort o fruticola, Costa de Almeria s. l., Plaza Huerta de Europa No. 1, Correos 446, 04740 Roquetas de Mar Almeria, Španielsko
- Turan Gastronomie-Service GmbH, "First Class Gastronomie", Hauffstraße 1, 22085 Hamburg, Nemecko
EHEC (infekcia enterohemoragickými E. coli) - charakteristika
Klinický obraz zodpovedajúci infekcii EHEC, sú napr. hnačky (často krvavé) a kŕče v bruchu. Choroba môže byť komplikovaná hemolyticko-uremickým syndrómom, až zlyhaním obličiek. Najvnímavejšia skupina sú deti a starší ľudia. Ochorenie sa spája s nedovareným jedlom, kontaminovanou vodou, alebo kontaminovanou zeleninou.
» www.svps.sk/...
A potom som počula aj o tých španielskych uhorkách, a dnes som dokonca počala, že radšej pre istotu by sme nemali jesť ani španielske rajčiny.
Ale ako to tak vidím, asi až moc počúvam. =D