Americkí vedci, ktorí nám naplánovali na rok 2012 koniec sveta, ohlásili na rok 2013 ďalšiu katastrofu. Narozdiel od roku 2012 však túto prežijeme a vraj budeme žiť ako v stredoveku. Ide o nejaké slnečné búrky, ktoré majú niečo také spôsobiť . Svoje nám
ach... už mi fakkkttt leziete na nervy... včera som hľadala na google koniec sveta v roku 2012, chcela som napísať blog skôr o faktoch ako o strachu z konca sveta...a viete čo som našla??? asi 300000 odkazov na birdz a tie super diskusie: fakt bude koniec sveta v roku 2012??? 2012 sa blizi, ja este nechcem umriet,... a podobne... ľudia, vy máte fakt v tých hlavách totál nasraté???
@yolis hmm, tak to je zaujiimavee bo uz pred dvoma rokmi som o tom pocuvala, ze: tento rok v novembri maa vypuknuut 3.WW.............asi si to odlozili na neskor
@3 Ani Mayovia nič také neurčili, len im vtedy končí kalendár a začína sa nanovo. Navyše to boli blbci, čo si podľa toho ich šibnutého kalendára predpovedali prehru v nejakej bitke, tak radšej rovno poslali správu, že sa vzdávajú.
Len toľko poviem, že zasa až taká sprostosť to nie je... ale aj tak, aj v najhoršom prípade by maximálne popadali satelity... enmyslim si ze by to vyradilo aj ostatnu elektroniku...
ludia ja som jeden z tych co si 22.12.2012 nebude robit ziadnu hlavu z toho ze nic nebolo a ze to bol blud otvorim si pivko aleob nieco na pitie a budem sa smiat na ostatnyhc vystresovanych hlupych mozgoch ja na 2014 predpovedam utok mimozemstanov ten este nepredpovedali
@lucia199513 tebe jebe? Táto diskusia je založená pre srandu... ty maš nasraté, keď vôbec si ochotná preto zisťovať fakty! Načo ti to bude? Ako mal som na teba pripravený sloh, ale neprečítala by si si to.. takže sa nad tebou povznesiem
@lucia199513 ani si ho neprečítala a už ho nechápeš zaškatuľkovala si všetkých ľudí hneď za tých posratých, ale sama si si zisťovala fakty o tom prekliatom roku... názov tejto ankety obsahuje niekoľko smejkov, inteligentní ľudia to pochopili a robia si z roho srandu, ty si tá sprostá, ktorá presne tých zdžube za to, že su posratí... sloh tu odmietam písať, keď ani tento zjednodušený komentár nepochopíš (veď ani nechceš, šak prečo?)... možeš sa začať schuti smiať
jj to aj brano mojsej nieco tliachal o tom ze v 2012....takze ja by som to nepodcenoval .." a ti co si myslia budu velmi prekvapeni..a potom uvidia"...velke prd D
je to naozaj strašne strašná somarina že koniec sveta možno áno možno nie ... no určite to nebude tak ako bol film alebo ako niektorý vravie že v jeden dátum to bude to nie tak ako aj vývoj sveta trval stá roky tak aj zánik bude tak trvať určte to nebude z jedného dna na druhý ... áno je pravda ladovce sa topia atd. lenže fákt je iný .. predpokladom je že hore kde je najchladnejšie kvoli ladovcom nebude a na rovniku bude strašná zima proste zmení sa všetko hlvane pre nás začne možno nové obdobie ale určite nie koniec sveta možno pre ých ktorý to zasiahne ... svetová vojná ?.. možno tomu všetko nasvečuje ale nebude trvať určite tak dlho ked maju toľko tých emulzí atd. su schopný zničiť svet behom pár dni nie pár rokov ... cc a ten kalendár že skončí neznamená že skončí aj svet .. všetica čo predpowedala sa raz už sekla mohjla aj v tomto čo by len raz .. vravela že bude čierny pápež a bol prezident je to mýtus ktorý blázni ludí ... niečo na tom bude anie nie kokrtne film 2012 je hovadina ja mraky a ak ludia tomuto uveria tak inteligencia na bode mrazu treba uvažovať ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
ale inak, neboli to americkí vedci, čo určili ten rok 2012, ale mayovia a okrem nich je to ešte aj podľa jednej knihy, I ching
sa tesim
sem s tým slohom, chcem sa z chuti zasmiať...
ze tuto narozdiel od tej v roku 2012 prezijeme ale budeme po nej ako v stredoveku