jedno jej uznám, píše si songy sama, v istých dimenziách by sa dala jej tvorba chápať originálne. nie je obyčajná speváčka, ktorá sa spolieha na svoju peknú tvár, obnažený dekolt, či "náhodne" vykuknutie spodnej bielizne spod jej šiat. bez ohľadu na to, či je "umelá" alebo nie. je zaujímavý človek.
nie že by som si ju každý den doma púšťala ale je to fajn na chvilu aj tak o par rokov ani nebudeme vedieť, že bola pravdepodobne...chytlavé melodie a texty má, takže sa to dá, pohoda...
odhliadnuc od toho že som nútená každé ráno z rádiobudíka počuť Bad Romance 1ks a Russian rulette 1ks sa snažím všetkému podobnému vyhýbať. ale lady gaga a rihanna nie sú ani spolu také zlé ako Beyonce alebo Pussycat dolls
Nie, nepočúvam, až na Bad romance , musím uznať že ten klip je celkom podarený, aj hudba ujde ale text som v živote horší nečítala je to tak odveci a otrepano-nezmyselno-gýčovo-príšerné že sa ho radšej snažím nepočuť
a uznať ešte musím že, robí otrasnú „hudbu“ , komerčnú atď. ..ale predsa je zaujímavejšia než rihanna, beyonce a tie ťavy všetky dokopy (ach) aspoň tým zjavom
taký štýl hudby ako je jeJ som nepočúvala dajak s obľubou, ale keď si čeknete na jutub jej unplugged tak sa pošikate.ona neni z tich, ze odpadavam bo musim spievat nazivo .. a aj tie jej kostymi, dobre , su divne ale je to umenie vymysliet v tejto dobe nieco co sokuje.. parada. ja ju mam rada : )
myslim ze prave lady gaga je vytvorom nejakeho vydavatelstva ktore chcelo totalne sokovat a spravit z nej extravagantnu mega hviezdu o ktorej by sa vsade pisalo..vysledok?..ci chcete alebo nie, dokazali to..
ale nejde len o tu jej extravaganciu, niekedy az prilis prehnanu..ona je v skutocnosti krasna zenska, vid klip Bad Romance..a ma uuuuzasny hlas, ked nieje upravovany pocitacovo..
presne ked som videla akusticku verziu poker-face som skoro odpadla a neverila ze to spieva ona..nepocuvam ju casto, ale mozno budem lebo co do kvality hlasu a prejavu je jednotka a to jej nikto nevezme, hoci tu masku co nosi by mohla odhodit..ale kto vie..mozno potom by to uz nebola lady gaga megastar..
Spevak je ten, kto si hudbu, text, a vobec celu pesnicku UROBI SAM.
Dnes 95% "spevakov" si text napise, ale nevedia ani ako sa hudba robi (v X% pripadoch asi ani nevedia hrat na nastrojoch alebo neovladaju noty). Staci im text, par ludi na klip, par ludi na hudbu a jej hlas, a je HOTOVO. Keby som mal aj ja peniaze... tak spievam jak Whitney...
fajn,,ja ju tiez nemam rada,,,ale uznam ze pre dnešnu ,,mladež" su to asi chytlavé pesničky...lebo ako inak si mam vysvetliť ze každý jej nový singel je u nás hit v rádiach????
@Sahara kazda pesnicka je hit skrz marketing... a peniaze a moc tych ludi co to pretlacuju... inak pesnicka bad romance je nehorazny hnus, da sa to pocuvat, ale ten klip a vsetko... a je dost mozne ze to nieje len koli marketingu ale aj inym /okultnym/ veciam...
@Johnny89 tak v zahraničí viem,,,ale žeby aj na SR??? hm,,myslím ze mi sa snažíme byť akože ,,in" a opičia sa všetky rádia po tých zahraničných, ktoré maju ako si povedal za to zaplatené
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
142 komentov
každopádne, jej hudba ide sakramentsky mimo mňa
a uznať ešte musím že, robí otrasnú „hudbu“ , komerčnú atď. ..ale predsa je zaujímavejšia než rihanna, beyonce a tie ťavy všetky dokopy (ach) aspoň tým zjavom
Nepoznám pani Gagu, ale viem o pár matkách, ktorým by taká dcérenka veľmi vyhovovala.
IMHO má tá ženská nezapamätateľný hlas.Po dobrom polroku nedobrovoľného počúvanie rádia mi došlo, že tie a tie štyri piesne sú všetky od nej.
ale nejde len o tu jej extravaganciu, niekedy az prilis prehnanu..ona je v skutocnosti krasna zenska, vid klip Bad Romance..a ma uuuuzasny hlas, ked nieje upravovany pocitacovo..
presne ked som videla akusticku verziu poker-face som skoro odpadla a neverila ze to spieva ona..nepocuvam ju casto, ale mozno budem lebo co do kvality hlasu a prejavu je jednotka a to jej nikto nevezme, hoci tu masku co nosi by mohla odhodit..ale kto vie..mozno potom by to uz nebola lady gaga megastar..
naobed
navečeru
raa raa ra ah ah ah
roma roma ma aah
gaga ola la ah
want your bad romance....
Spevak je ten, kto si hudbu, text, a vobec celu pesnicku UROBI SAM.
Dnes 95% "spevakov" si text napise, ale nevedia ani ako sa hudba robi (v X% pripadoch asi ani nevedia hrat na nastrojoch alebo neovladaju noty). Staci im text, par ludi na klip, par ludi na hudbu a jej hlas, a je HOTOVO. Keby som mal aj ja peniaze... tak spievam jak Whitney...
fuj ! fuj ! fuj !
rc) rc)
rc)