takéto rýdzo hypsterské reči tu vediete ... súčasný "mejnstrím" aj "andergraund" stoja za jedno veľké hnedé ... vypočujte si claptona, led zeppelin, acdc a podobné veci
tak je underground co kecate : napr. BLAS, Dunaj, Prazsky vyber, jeste sme se nedohodli, big bitove veci a atd, Jaro Filip a,Dezo Ursiny .. nic ? @drilo , @l1me a ostatni
Používať pojmy ako mainstream a underground asi, bohužiaľ, pri kvalite väčšej časti produkcie v rádiách, má zmysel.
Ale zdajú sa mi byť akosi nadužívané a deformujúce hudbu zasa do nejakého extrému, akoby niečo malo byť lepšie práve z dôvodu, že to skoro nik nepočúva.
... No a ja počúvam hudbu, ktorá sa mi páči, okrem iného aj brutálny mainstream ako horkýže slíže.
@tunidlo Co ja viem, Horkyze Slize nerobia podla mna komercnu hudbu, nerobia to pre peniaze (podla mna), nevozia sa v drahych autach a podobne, cize by som ich nehadzal hned do mainstreamu aj ked je pravda, ze spravili par reklam do telky, ale aj tak
Na Slovensku sa asi nikto, kto len hrá hudbu nevozí v jaguári ...
A špekulovať o tom, kto prečo robí hudbu je komplikované.
Zato tvrdenie, že horkýže počúva strašne veľa ľudí, ktorí nie sú nejaký undergroundový prúd, povedzme, je jednoduché. A netreba na to žiadne špekulácie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Mainstream - radiové pesnicky, letne hity a pod.
Underground - opak mainstreamu
A hlavne cirkevnú vokálno-inštrumentálnu tvorbu z 18. storočia. Mozartove omše sú jedinečné.
@mattyj vsetko co pocuva, pozera, hra, oblieka vacsia skupina ludi je mainstream
Neradia sa tam len radiove sracky... Aj Mozart je mainstream lebo aj teraz po smrti ma vela fanusikov a vela ludi ho pocuva
Ale zdajú sa mi byť akosi nadužívané a deformujúce hudbu zasa do nejakého extrému, akoby niečo malo byť lepšie práve z dôvodu, že to skoro nik nepočúva.
... No a ja počúvam hudbu, ktorá sa mi páči, okrem iného aj brutálny mainstream ako horkýže slíže.
Na Slovensku sa asi nikto, kto len hrá hudbu nevozí v jaguári ...
A špekulovať o tom, kto prečo robí hudbu je komplikované.
Zato tvrdenie, že horkýže počúva strašne veľa ľudí, ktorí nie sú nejaký undergroundový prúd, povedzme, je jednoduché. A netreba na to žiadne špekulácie.