čafte ! chcela by som vedieť, či tu z Vás niekto pozná a počúva Boba Marleyho, či sa Vám jeho hudba páči alebo nepáči a prečo, ako dlho ho poznáte, ktorý song od neho máte najradšej a pod...
No jasneee!!!! Ty kks ja ho pocuuuvam! Uplne najviac! Ty kks, konecne nejaka diskusiaaa.. Paci sa mi, ma taky dobry hlas a este tie nastroje, text, melodia.. Najradsej mam Trench Town (song) je taky menej znamy..
@10 - no akoze dovol ja ho nepoznam teda to meno som velakrat pocula a aj nejaku pesnicku od neho ale u mna 0 bodov a je mi ukradnute co robi ja mam iny styl hudby a za to musim byt hovado??? dopice ludia uvedomte sa co trepete
zboznujem boba ma mvsetky jeho albumy on jke proste skvely....ked som videla koncert jeho syna zigiho ja kspieval jeho pesnicku na konci koncertu som sa riadne rozrevala jak dojemne to bolo......
som veľmi rada, že sa všetci vyjadrujete pre tých, čo nepoznajú Boba Marleyho a chceli by ho spoznať (a verte mi, že neoľutujete ), nech hodia po mne TS-ku a veľmi rada mailom alebo icq pošlem nejaké tie jeho skvelé songy alebo info okolo nášho Boba
waaa.. BOB.. parada.. on je genialny.. jeho hudba.. sakra.. reggae... a pocuvame nielen ziggyho ale aj damiana marleyho ..aaa.. bob rulez.. a songa.. to je jedno..setky su super
neda sa vybrat oblubenu pesnicku od boba marleyho .. milujem vsetky jeho pesnicky.. je to taka pohodicka.. strasne ma to ukludnuje.. reggae ma velku moc..bol tu niekto na reggae koncerte?..vsetci tak podvedome hopkaju az si uvedomite jej ved hopkam i ja .. a i jeho synovia maju skvele pesnicky.. ved rodina sa nezaprie.. ja som dokonca mojmu djembe dala meno mr.Marley
Všeobecne reggae počúvam už dlhe roky a od Boba mam nejakych min. 12 albumov... Bobik je proste klasika. Aj Damien a Ziggy si v pohode... Ale skôr už prechadzam na skôr pozitívnejšie až dancehalove veci... Ale na Bobika nezanevriem... Mam rada od neho Work, Rock Steady a hlavne Could you be loved a Buffalo Soldier
aaaaa Bobiku,tak to je vecny boh reggae sceny...bol uplne bohovsky...minuly rok ma dojal dokument o nom...mam ho straaaaaaaasne rada... Mimochodom Mr. Brown forever
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Nádherné piesne, texty plné pravdy...
Iron Lion Zion
Redemption song
One Love
Hudba je jediná vec ktorá keď udire, nebolí...
jasne ze pozname apocuvame aj Ziggyho Marleyho,jeho syna
Ano ANo aNO pocuvama poznam
@5 To ze to neni od Marleyho ale McFerrina vie skoro kazdy, fatalna chyba.
ale ako povedal kamoš: na počúvanie Boba je potrebná "surovina" ale aj bez nej sa samozrejme dá
nazdar huliciii