Pamätám sa na to presne ako som túto skupinu objavil - bol som z jedným kamošom - východniar ako kosť - po slovensky nevie nič Tak mu vravím či nemá v mobile nejakú východniarsku - a poslal mi nejakú pesničku od Heleniných očí Bolo to už dávnejšie odvtedy som ich už asi aj dvakrát počul naživo...
no na silvestra 2007 pustil kamarat na chate Ruky v krvi a Ninu..tak odvtedy sa mi to zapacilo..a bol som na nich prvykrat az teraz na Topfeste kedze na zapade este zrejme neboli
boli na západe, boli v randale aj u nás v tt a aj na beánke EUBA a to je pre mňa zarážajúce, že hrali práve tam. veď ja mám z EUBY dosť diskáčsky pocit, ale poznali helenine oči. tak osm sa ukludnila
Nedávno boli u nás v Súľove tak som si troška zapogoval, ale inak sú v pohode, mam ich CD doma a niekedy si ich pustim.... ale inak ako festivalová skupina su ppc
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
pred dvoma rokmi ani diva srnka (okrem vychodu) netusila co to je za kapelu ale zrazu sa z toho robi moda =D
to som ani len netusil..dakujem ze si mi otvoril oci
@encrypt
v poriadku =D ale uz sa to tu akosi premnozuje...
skoda ze si pojedol vsetku mudrost sveta a mne nezostalo..citim sa teraz tak menejcenny
@pawlo
no na silvestra 2007 pustil kamarat na chate Ruky v krvi a Ninu..tak odvtedy sa mi to zapacilo..a bol som na nich prvykrat az teraz na Topfeste kedze na zapade este zrejme neboli
jaaj ano v Randali boli som mal ist ale ked som sa dozvedel ze budu na TF tak som sa na to vybodol
len tie Helenine
drz ho