ja som si myslela, že to si len omylom ťukla na vedľajšiu klávesu a ono to fakt existuje! ale už mi príde trochu odveci, aby každá ázijská krajina mala svoj vlastný podžáner popu....
@chidori Nie, ja som ti chcel len jemne naznačiť, že tak či tak sú tam len sexy polonahý (trošku transexuálny(trošku viac) aziati a v podstate je je jedno čo spievajú, stále tam skáču trasú sa a tak zlato si mumlajú popod nosy a ja neviem čo mám ešte napísať aby som ťa čo najviac nasral
@blacktears hehe mam par ich albumov. rozdiel je v trochu v rytmike, frazovani, celkovej skladbe tej pesnicky, emociach, co na teba idu, celkovom dojme, produkcii... je toho dost
@antifunebracka to su skor rozdiely medzi kapelami a nie v zanri, stale mi pride ako dost dobra picovina aby sa to takto delilo, lebo ked si vypocujem toto:
tak si myslim, ze by to zvladol zaspievat kazdy priemerny boyband zo zapadu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
a teraz mi niekto vysvetlite aky je rozdiel medzi kpopom, popom z USA a popom z chorvatska napriklad.
lebo teraz som si pustil dakych TVXQ a kludne by to mohli spievat backstreetboys, N-Sync, alebo aj lunetic
>mongolské ľudovky<
A nie, možno občas a ani neviem o tom keď skúmam čo za fláky si dáva @chidori do stavov
hlavne T-ara, supernova, bigbang, younha
tak si myslim, ze by to zvladol zaspievat kazdy priemerny boyband zo zapadu