Konečne by som si mohol dopriať vysnenu operaciu zmenšenia penisu lebo toto je peklo všade same nadržane ženy ktoré chcu moju anakondu požierajucu žalud... aj tak vyhraje @antipubertacka ten napíše vždy niečo vtipne
Nechcem vyhrať 5 eúr a preto ich prenechávam inému výhercovi pretože peniaze síce v dnešnej dobe hýbu svetom, ale za posledný mesiac som pochopil, že sú oveľa doležitejšie veci ako sú peniaze, a že zdravie sa za nich kúpiť nedá tak že v podstate sú mi na nič aj keby šlo o milion veľa šťastia výhercovi nech mu pomožu
podal by som si za ne loto, vyhral 300 000€ a potom by som dal 5 eur každému čo napísal do tejto diskusii. ale nemám účet, takže mi ich nemáš ako poslať a teda si nepodám a teda nevyhrám a teda nič nedostanete.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
čiže mala by som ich vyhrať pretoooo, lebo tými 5€ by sa mi zmenil život... mohla by som si kúpiť drahší toaletný papier, alebo tak....
2 eura na penu na holenie
1 euro na spongiu
1 euro na sladkosti
1 euro na kolu a oriesky
Podobna sutaz zas buduci piatok
@jednorozecnabielomkoni No ak mi naozaj prídu, tak dám vedieť
ale pokiaľ nie si odrbavač ako niektorí prítomní birdzak tak rad sa zučastnim sutaže.