Ma niekto skusenosti s podavanim prihlasky na VS pokial stredna skola bola ukoncena v zahranici? Akurat som podala prihlasku na UK, no maturitne vysvedcenie dostanem az v auguste 2016, a este dalsi mesiac mi bude trvat (pokr. v 1. komente)
kym sa nostrifikuje, coz znamena ze ho dostanu az asi v Septembri. Neviem kedy zacina skola, ci v septembri alebo az v Oktobri, ale obavam sa ze nebudem mat cas nahlasit si ubytovanie a vlastne byt zapisana na ten kurz, nakolko kym oni moje vysvedcenie nedostanu, tak nebudem oficialne prijata. Teraz by som rada vedela, kedy sa nahlasuje ubytovanie? mozem si ho nahlasit aj ked som oficialne neni este prijata? Obavam sa ze uz bude na vsetko neskoro, nakolko slovaci maju vysvedcenia ovela skor. Dakujem za akukolvek pomoc.
mám spolužiaka zo SŠ na VUT v Brne a asi v polke októbra mu písali mail nech im pošle maturitné vysvedčenie, lebo poslal zlé, koncoročné (to len k tej dôležitosti vysvedčenia..)
a na UK sa prideľujú intráky prvákom cca v polke augusta, ešte pred zápisom a vysvedčenie sa musí doniesť najneskôr v deň zápisu čiže..
skús zavolať na študijné oddelenie že či by nevadilo keby príde trochu neskôr alebo tak, informuj sa na škole
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty
a na UK sa prideľujú intráky prvákom cca v polke augusta, ešte pred zápisom a vysvedčenie sa musí doniesť najneskôr v deň zápisu čiže..
skús zavolať na študijné oddelenie že či by nevadilo keby príde trochu neskôr alebo tak, informuj sa na škole