je len jedna osoba, ktorá sa zo mňa dennodenne nasierala do nepríčetnosti, ale fakt, že nepríčetnosti, wuíííí. rozbitá hlava a tak potom
ale asi som to zdedila, pretože som sa už tiež párkrát dostala do takého nepríjemného amokového stavu, ktorý sa už ale snažím ventilovať tak priebežne, takže to už je v pohode.
Ja som väčšinou nekonfliktný človek ale keď sa naseriem tak to už áno. Aj keď to nie je ten typ hnevu že sa kričí a lietajú veci po izbe. Ja skôr dokážem potichu a pohľadom psychicky utýrať.
samozrejme, nasieram veľa ľudí ale tak najviac som asi naštvala svojho drahého, ktorý sa od hnevu triasol a prvý a zatiaľ aj posledný krát na mňa zreval "Pal už do piče!" ... mal chuť ma udrieť, tak radšej len kričal.
no par krat sa to stalo....hodila po mne prve co mala po ruke,nadavala jak o dusu, atd......proste som ju nasrala az tak ze sa jej od zlosti dimilo z hlavy
hm no ešte že len po nete... a ostatné veci sú drobnosti - každému poviem čo si o ňom myslím neohováram a ludia ma rešpektujú, takže si nemajú na čo sťažovať....
Nezabudnem na nasu anglictinarku z oZS, ktora ma vrcholne neznasala, spociatku ma to trapilo a potom som ju zacala uplne ignorovat (lebo to vazne nemalo cenu s nou..). Moja rezignacia a absolutny klud ju vsak vytacali este viac a raz ku mne pribehla (cvalom!!), z lavice mi zobrala zosit (ja nic na to, ani som sa nepozrela) a nasledovalo:
(Ona: ) - No, Ž... (priezvisko), kde mas ulohu? Kde mas tu ulohu?! -
(Ja: ) -Šak tam.. -
(Ona: ) - Kde tam! - (strcila mi zosit pod nos, tak som jej ukazala)
(Ona pokracuje: ) - Toto? Tototu je uloha? - (chvilka napatia, trieda trpne, napoly smiechom - ako aj ja - a napoly napatim, ucitelke navrie zila na krku a cele, vsetci mame pocit, ze ochvilu exploduje, napatie vrcholi, trum-tu-dum...!)
(Ona: ) - Takze Ty povazujes tychto pat riadkov za celu Tvoju ulohu? No toto je vrchol, toto je vrchol!! Päť, päťku Ti davam! -
Nasledne, vyslovene na poslednu chvilu si rozmysliac povodny zamer, moj zosit v jej rukach hlasito treskol o lavicu, tesne vedla mojej hlavy.
(Ozvem sa: ) - Ale ved.. ostatni tu ulohu nemali vobec a nic ste im nedali a ja som mala urobenu polovicu ulohy a dostanem 5?! -
(Ona: ) - Ostatni ma nezaujimaju! A nepapuluj! -
Rychlym krokom kraca cez triedu pre svoj diar a krutiac hlavou si este stale nieco somre, cestou sa potkne o čiusi tasku a tak.. Proste.. strasne sa na nej vsetci smiali.Ked som to cele povedala mame, vzala to s rovnakym humorom, takze OK .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
To ja som vždy tá, čo sa vytočí
A potom hádžem všetko čo mám po ruke, pri najhoršom sa hádžem aj sama..
ale asi som to zdedila, pretože som sa už tiež párkrát dostala do takého nepríjemného amokového stavu, ktorý sa už ale snažím ventilovať tak priebežne, takže to už je v pohode.
bodaj by sa to stalo aj mne o týždeň
Ja sa na tom vždy len bavím a to vie podľa všetkého vytočiť ešte viac.
(Ona: ) - No, Ž... (priezvisko), kde mas ulohu? Kde mas tu ulohu?! -
(Ja: ) -Šak tam.. -
(Ona: ) - Kde tam! - (strcila mi zosit pod nos, tak som jej ukazala)
(Ona pokracuje: ) - Toto? Tototu je uloha? - (chvilka napatia, trieda trpne, napoly smiechom - ako aj ja - a napoly napatim, ucitelke navrie zila na krku a cele, vsetci mame pocit, ze ochvilu exploduje, napatie vrcholi, trum-tu-dum...!)
(Ona: ) - Takze Ty povazujes tychto pat riadkov za celu Tvoju ulohu? No toto je vrchol, toto je vrchol!! Päť, päťku Ti davam! -
Nasledne, vyslovene na poslednu chvilu si rozmysliac povodny zamer, moj zosit v jej rukach hlasito treskol o lavicu, tesne vedla mojej hlavy.
(Ozvem sa: ) - Ale ved.. ostatni tu ulohu nemali vobec a nic ste im nedali a ja som mala urobenu polovicu ulohy a dostanem 5?! -
(Ona: ) - Ostatni ma nezaujimaju! A nepapuluj! -
Rychlym krokom kraca cez triedu pre svoj diar a krutiac hlavou si este stale nieco somre, cestou sa potkne o čiusi tasku a tak.. Proste.. strasne sa na nej vsetci smiali.Ked som to cele povedala mame, vzala to s rovnakym humorom, takze OK .
moj cumlík,
alebo ma zastavili policajti, nedali mi pokutu,
pasiem po heterákovi
a naseriem pol birdzu.......filip