ne sa podarilo: rozbiť dvere...zhodiť žalúziu rovno na moju hlavu ...zhodiť umývadlo.....roztrieskať skrinku....zhodiť tabuľu.....odtrhnúť splachovátko na hajzloch nových ....opľuť učiteľku medzi oči ..... povoliť ventil na radiátoroch.....
okno ale z vonka na telocvični hrali sme futbal, predo mnou skáče lopta a v ceste ku gólu stojí len brankár, chalani na mňa že kričali "daj volej", tak som dala no.. trafila som práve to najvyššie okno na ktorom nieje sieť čo ho má chrániť pred loptami :/
Bola som spolupáchateľkou na rozbití okna v 3tej triede
A raz sa moji spolužiaci ako to oni volajú "pichali"-teda šteklili pichaním (aj tak to zne blbo)alebo ..uchm proste šteklili (na bruchu)a vrazili do skrinky,zhodili kvetináč a náš Pavlík Hviezdoslav sa skoro strepal.Śkoda,mohla byť haluz
mne osobne sa podarilo rozbiť také veľké sklo vo vestibule ... ešte šťastie, že to len popraskalo a nerosypalo sa to...
a v triede sme rozbili dvere, stoličku, tabuľu, sklo na skrinke, ktoré sme schovali za tabuľu, ktorá sa potom nedala dvíhať, poprípade vydávala zvuky rinčiaceho skla a tak dále...my sme boli akčný no
raz sme mali skákalkovú mániu v treiede a náhodou povedali podme to tu zdemolovať ved tu budeme iba 2 týžne ... a ja že tak hodím do hodín a náhodou sa mi to podarilo ( to som nemala v úmysle bolo to z 10 m )
mne konkretne nic, iba urobit obrovitansky flak na stenu ale este na zakladke ale tak..mojmu spoluziakovi sa v juni v deviatom rocniku podarilo rozbit s päsťou úplne nové dvere na wecku..takze musel ich este aj zaplatit za 5 rokov sme boli najlepšia trieda a v juni sme si to pokazili no co uz ale to bolo dáávno
a raz som omylom ukradla krokosvorku z učebne fyziky... som vyšla z učebne a potom som prišla na to, že mi ju ktosi pricvikol o nohavicu, tak som si ju nechala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
umyvadlo - zapasili sme s kamaratom a bum ....
Tabula - udierali sme pestou do nej ..každy zanechal nejaku tu dierku
Okno - futball v triede
Svetlo - krutenie igelitovej tašky a nasledne jej vymrstenie
ROLETA-tak trocha som ju natrhla tym ze som ju moc silno potiahla .
KVETINAC- ked som otvarala okno som do neho stuchla
-lavice
-stolicky
-dvere
-okno
-taku asi 5cm stenu sme prelomili
-akvarium
-ucitelsky stôl
a par krat uz aj zaclony popadali
4x zhodit hodiny (kazdy rok -nahodou- ...padli a potom sme mali hodiny az v inej triede
urvať ten ventil na radiatore
asi 5x rozbit skrinky
padla neonka
vyhodili dvere z pantov
spravili duru do dveri
vyvalit tabulu
rozbitdo drevo pod tabulou
dokalicit panty na oknach
zdemolovat par stoliciek
parobrazov na durhej strane steny...
a este... to je ASI vvsetko
A raz sa moji spolužiaci ako to oni volajú "pichali"-teda šteklili pichaním (aj tak to zne blbo)alebo ..uchm proste šteklili (na bruchu)a vrazili do skrinky,zhodili kvetináč a náš Pavlík Hviezdoslav sa skoro strepal.Śkoda,mohla byť haluz
a v triede sme rozbili dvere, stoličku, tabuľu, sklo na skrinke, ktoré sme schovali za tabuľu, ktorá sa potom nedala dvíhať, poprípade vydávala zvuky rinčiaceho skla a tak dále...my sme boli akčný no
dvere na dvoch skrinkách
dve sklené tabule
umývadlo
nespočetné kvetináče
nespočetné žalúzie
zopár stoličiek
dvere (4 x vyvesené z pántov)
kľučky na oknách
linoleum
krídlo tabule
police v skrini
klince, na ktorých držala nástenka
tabuľku s označením triedy na dverách
štátny znak (padá zo steny v náhodných intervaloch aspoň dva razy mesačne)
neón
hodinové sklíčka, skúmavky a kadičky v laboratóriu
...nám to v triede vždy išlo
-vyvalili sme dvere z pántov takým spôsobom, že sa nedali opraviť
-odvalili sme kusisko z parapetnej dosky
-odštiepili sme štvrť umývadla
...a potom také drobnosti