Ja sa nepodceňujem a aj tak si ľudia okolo mňa myslia, že áno. Ale snažím sa pracovať na svojom prejave, aby to tak nevyzeralo, ale je to boj na dlhé trate...
neznasam ked mi to niekto povie
kedykolvek, ci uz zo srandy alebo vazne, poviem o sebe nieco kus skepticky alebo sebaironicky znejuce, hned dostanem super rady aby som sa nepodcenovala.. ale to vobec nie je podcenovanie sa! o ostatnych si predsa nemyslim nic lepsie
snažím sa nahliadať na veci reálne ... aj na moje schopnosti a danosti, tým pádom sa len ťažko môžem podceniť keď to viem dobre zhodnotiť a porovnať ... snažím sa nepodceňovať a ani nenadhodnocovať ... snažím sa reálne vnímať na čo mám a na čom by treba pracovať aby som na to mal
nahliadam na veci realne, poznam sa a poznam svoje schopnosti tak viem realne zhodnotit co mozem a co nie (aj ked velakrat sa pustim aj do tych nemoznych veci)... mna vzdy stve ked ma ludia podcenuju v niecom co viem ze dokazem a naopak v tom co neviem mi nadavaju ze sa ja podcenujem
snazim sa na to divat realne ale ked nieco naozaj chcem tak sa nevzdam len preto ze je to nepravdepodobne abo v tom nemam zrucnost a velke moznosti...
„Keď niečo skutočne chceš, celý vesmír sa spojí, aby si to dosiahol."
Paulo Coelho
@vladoKo vies kopec videi s ktorymi nesuhlasim tvrdia vsetko je v hlave, je tam len 50 percent uspechu. Bud nieco robis pre ludi alebo nieco robis pre seba, ked ti niekto povie nepodcenuj sa? tak nech sa nestara neriesim, ked sa chcem podcenovat tak sa budem ked nie tak nie, ale nikto v okoli nezmeni a kto ma problem tak to mna nezaujima lebo ho ma on nie ja. Mudrovat druhemu je vzdy najlahsie
...Ja som si myslel ,že zabehnúť 10 alebo 20 km je nemožné kým som to neskúsil a pritom v priemernom čase
...vtedy som zbadal ,že zvládnem ďaleko viac ako som si myslel ...jaaj bez tréningu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
kedykolvek, ci uz zo srandy alebo vazne, poviem o sebe nieco kus skepticky alebo sebaironicky znejuce, hned dostanem super rady aby som sa nepodcenovala.. ale to vobec nie je podcenovanie sa! o ostatnych si predsa nemyslim nic lepsie
snazim sa na to divat realne ale ked nieco naozaj chcem tak sa nevzdam len preto ze je to nepravdepodobne abo v tom nemam zrucnost a velke moznosti...
„Keď niečo skutočne chceš, celý vesmír sa spojí, aby si to dosiahol."
Paulo Coelho
...vtedy som zbadal ,že zvládnem ďaleko viac ako som si myslel ...jaaj bez tréningu