Ak zarobíte viac peňazí pozvete niekoho von, alebo kúpite niečo priateľom, známym, či rodine, podporíte charitu alebo keď máte niečoho nazvyš podelíte sa ?
Stále sa delím. Bežne chodíme ku kamošovi pozerať fillmy alebo len tak tráviť čas a to sa kupujú pivká, čipsy a také veci. A nikto nerieši koho to je, či sa to zje teraz alebo potom. Proste sa nakúpi a zostane to uňho.
Ludi ktorych si vazim nemam problem niekde pozvat na moje naklady, rodinu nemam, charitu neznasam a ked mam nieco nazvys a nechcem to ako napr. prebytocne oblecenie darujem to alebo vyhodim...a delit sa budem jedine so zenou a ludmi ktori si za svoje nestastie nemozu sami ako napr. chore deti...
ak mam dost, posielam peniaze na tu detsku onkologicku zbierku. maly anjel, dobry anjel? nvm. tiez ked kupujem knihy z martinusu, nechavam tie anjelske drobne. ale az budem zarabat, cast penazi tam chcem posielat pravidelne.
to je asi vsetko. inac som zvykol obdaruvavat len frajerku. a medzi kamaratmi je to normalka.
nedávam peniaze na charitu lebo neverím, že skončia tam kde majú....
a nie, nežijem štýlom, že jupííí teraz mám viac peňazí tak ich idem rozflákať na darčeky pre kamarátov a rodinu len tak ....odložím si ich a ak potom časom vypozorujem, že niekto z blízkych po niečom v kútiku dušičky túži alebo by ho niečo potešilo a je to cenovo primerané k mojim finančným zásobám, tak potom na ne siahne a obdarujem toho človeka keď má napr. sviatok.
baaa s par kamaratmi ked ideme do krcmy, tak ked zrovna niekto z nas ma vyplatu, tak nas seckych opije ale kej, ked sa mi nieco paci a viem ze by s a to niekomu pacilo, tak to kupim, akoze ziadne velke veci zas
Nezarábam, ale ak ušetrim niečo z toho skromneho vreckoveho určite pozvem aj na pizzu, prispejem na benzín a kupila som naposledy plyšaka len tak pre potešenie inej osobe
akoze nikdy nemam viac penazi ale spravil som par krat taketo veci ze som "kamaratom" platil no ono sa to nevyplaca pretoze to niesu naozaj kamarati inak suhlasim s @marcsa sice nieje to tak vzdy ked niekto zarobi ale 600-800 euro tak je to podla mna v pohode a niektory to zarobia aj ked nerobia nic specialne proste maju stastie na dobru robotu ale tak dost ludi nezarobi tolko a nema na vlastne byvanie ani nic co je aj moj pripad ked budem robit urcite budem mat okolo 400 euro co je pre mna dost niesom narocny ale no a nic stale mozem byt len tu doma s rodicmi a stale to iste proste na vlastne si nezarobim ani za sto rokov
Väčšinou nekúpim ani sebe, som veľmi šetrná Len keď niečo potrebujem, vlastne nikdy som nemala veľa peňazí, len to čo mám odložené a nepáčia sa mi spôsoby, že keď sa dostanem k peniazom, tak ich hneď musím minúť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
to je asi vsetko. inac som zvykol obdaruvavat len frajerku. a medzi kamaratmi je to normalka.
a nie, nežijem štýlom, že jupííí teraz mám viac peňazí tak ich idem rozflákať na darčeky pre kamarátov a rodinu len tak ....odložím si ich a ak potom časom vypozorujem, že niekto z blízkych po niečom v kútiku dušičky túži alebo by ho niečo potešilo a je to cenovo primerané k mojim finančným zásobám, tak potom na ne siahne a obdarujem toho človeka keď má napr. sviatok.
@marcsa sice nieje to tak vzdy ked niekto zarobi ale 600-800 euro tak je to podla mna v pohode a niektory to zarobia aj ked nerobia nic specialne proste maju stastie na dobru robotu ale tak dost ludi nezarobi tolko a nema na vlastne byvanie ani nic co je aj moj pripad ked budem robit urcite budem mat okolo 400 euro co je pre mna dost niesom narocny ale no a nic stale mozem byt len tu doma s rodicmi a stale to iste proste na vlastne si nezarobim ani za sto rokov