Poznáte nejaké dobré ale veľmi netypické kapely? Ich hudba sa absolútne vymyká priemeru a možno aj zaužívanej predstave o hudbe, že keď si to pustíte poviete si: sakra, v živote som nič podobné doteraz nepočul, ale je to geniálne! (hoci toto si poviete až
@airira ked som to prvykrat videla ja, tak som sa ani nesmiala. ja som na to pozerala ako zhypnotizovana. musela som si to pustit trikrat, aby moj mozog bol schopny zaznamenat a pochopit vstupnu informaciu takejto kapacity.
@pershing363 ja viem, nie je to zrovna Pink Floyd..
chces povedat ze nic v ramci umenia v tebe nevyvolava take zvlastne pocity? neexistuje kapela, ktoru ked pocuvas, mas pocit ze si v inom vesmire ? aj tak sa "zvlastne" da interpretovat.. ale myslela som aj hlavne nieco originalne, nieco nemainstreamove, a pritom velmi dobre..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
jednoznačne
hod nejaku ukazku
teda, neviem, či je to ozaj hlboko originálne, ale podivné to je
aj toto...ale to je iba autor jednej piesne spolu s choreografiou
@hereiam
a tie co som hodila ja? su aj seriozne aj podivne : P
@feex8 toto je jedna z naj veci ktore som kedy videla ked som to videla prvykrat, smiala som sa asi mesiac vkuse
no ale uz sa rozbiehate, to sa mi paci mam totiz chut na nieco "kozmicke"
tak skus pridat nieco co tebe pripada zvlastne
Punk a írsky folk:
@pershing363 ja viem, nie je to zrovna Pink Floyd..
toto je pecka, hned si to idem stiahnut
@nemysliacitvor
aj toto je fajn ale nejak postradam ten punk tam a ten spevak ma priserne zuby
@apis
niesom moc na tento styl, ale tento song ma oslovil, a ten spevak ma super imidz
@grietusha
chces povedat ze nic v ramci umenia v tebe nevyvolava take zvlastne pocity? neexistuje kapela, ktoru ked pocuvas, mas pocit ze si v inom vesmire ? aj tak sa "zvlastne" da interpretovat.. ale myslela som aj hlavne nieco originalne, nieco nemainstreamove, a pritom velmi dobre..
A čo ten spev?
a to, že je niečo originálne ešte neznamená, že to je zvláštne, podľa mňa
jaaaj ja som myslela ze taky spev patri do irskeho folku
@grietusha
hm hej, to uz sa len hrame so slovickami.. tak som najskor zle vysvetlila co chcem
tak skus ponuknut nieco z tych ktorych nepovazujes za zvlastnych ale privadzaju ti zvlastne pocity
S Grietushou sa moc nepúšťaj do konverzácií. Ona je vkusová elita.
@airia tak neviem, v poslednej dobe sa najviac (atmosféricky) teším z tohto:
Ale akýže dohad? To je môj náhľad!
Ozikoš:
Toto je také, že mám z toho podivné pocity a neviem, čo by som si o tom mohol myslieť. Ale páči sa mi to (nejakým úchylným spôsobom).
nejako mi to tam dokérvilo tvoj nick
@nemysliacitvor
nahodou mne sa to tiez paci
alebo taký Pjoni je neskutočný.
to je podľa mňa divná hudba
O.o
Creepiest thing ever
Nie som si istá, či sa to dá nazvať geniálnym, ale v určitom zmysle slova je to pjúr džínius, pretože som sa tak dobre nezasmiala už dávno