Zaujímalo by ma hlavne zo všetkých ludí čo poznáte koľkých možete skutočne nazvať priateľmi,tými skutočnými o ktorých viete že su vám vždy k dispozícii a nieje to ten typ človeka čo zavolá len keď niečo potrebuje alebo namiesto toho aby zavše niečo dal le
@1...a k tvomu tvojmu spomínanému využívaniu - na to sú potrebný vždy dvaja - ten kto ťa chce využiť a ty, teda bez tvojho súhlasu a vedomia pri štipke logiky by ťa využiť nikto nemal pokiaľ to tak nechceš ty...
proste to tak človek cíti aké kritériá? nemyslím si, že sú na to nejaké kritériá... proste spoznáš človeka, s ktorým si sadneš, či už názorovo, povahovo, alebo iným spôsobom a vybuduje sa časom medzi vami silné priateľské puto... ak myslíš ozajstných priateľov teda... ak len nejakých kamošov, ktorý si na teba o pár rokov ani nespomenú, tak potom určite tie veci, čo si popísal ty
@sherloch to je hluposť,ludí spoznás kvantum a ty si potom vyberas koho po čase budes mocť nazvať skutocnym priatelom,a ku komu budes prechovavať aj patričnu doveru
@hanka12 tak podla mna to čo som napisala nieje dake kriterium ale jednoducho ak s clovekom nedokazem respektive on nedokaze komunikovat na rozne temy tak si snim nemam čo dokopy povedať po čase ma to prestane baviť,a už su to len pradzne slova ktore su recene len preto aby nebolo ticho.
kamaratov ma kazdy kopec (ale ja ich nazyvam znamymi), su to ludia s ktorymi sa stretavam v skole, susedia, ludia ktorych poznam z kruzkov, intraku apod....a priatelov si vyberam podvedome - sadneme si nazorovo a povahovo, nespravame sa ako hyeny, vieme sa bavit a nenudit sa, vieme sa porozpravat aj ked sa nevidime rok akokeby sme sa naposledy videli vcera a pod
@hanka12 ja mam nato uplne iny pohlad,ja sa nato pozeram zkrz inych veci a preto som nechcela aby tu niekdo rozoberal moj strucny nazor,nazor ktory keby som chcela mohla vklude rozsirit aj na 50 riadkov ale povedal si každy svoj,,,
@echoechoecho to je jedna z veci ktora je uplne uzastna ked si niekdo z niekym sadne po roku,ziadneho kontaktu medzi sebov a stale si clovek rozumie a nic sa nezmenilo,to je sila priatelstva lebo ako sa vravi ked si sa raz stal uz niekomu priatel ostan mu nim navzdy,
mal som 3 najlepsich kamaratov, pricom 2 boli top, ktorym som vravel vsetko a oni mne, pritom boli povahovo, inteligencne uplne ini a rovnako uplne odlisny bol aj ich charakter
Vieš čo je čudné? Za najlepších priateľov mám tych, ktori kedysi byvali mojimi nepriateľmi A najviac si rozumieme...
A definícia: s priateľmi by som mal vediet rozprávať o hocičom a správať sa v ich okruhu tak, ako sám vyžadujem bez toho, aby som sa musel v ich prítomnosti podriaďovať moralnym zásadám, nemali by byt svine, ktoré kazdu chvíľu čakajú niekoho podrazit a mali by mat špecifický typ humoru, v ich pritomnosti by som sa mal citit bezprostredne a odviazane, nie ako nejaká tlupa, ktora sa smeje, rozpráva a robí blbosti len z recesie a umelo..
@6 Však nemusíš furt rozprávať, len aby nebolo ticho. Ja myslím, že to nerobievam. Je pravda, že som často ticho. Ale proste.. Prečo prázdne slová, len, aby reč nestála? Ostatne, nie každé ticho je zlé.
S priateľom by som mala vedieť zdieľať svoje názory tak, ako sa hanbím povedať pred nejakým davom. Mali by sme sa cítiť rovnocenní a na základe toho byť k sebe úprimní.
moji priatelia sú väčšinou úplne iný ako ja, keby sú rovnaký nezaujímali by ma, a nevyberal som si ich, možno preto ich mám na celý život, že nie mojou vôlou sa stali časom mojimi priateľmi, niekedy aj z nepriateľstva.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
btw. nice guitar...
ja som už rozladený tak neskoro...
bud si s niekym sadnem alebo nie
mal som 3 najlepsich kamaratov, pricom 2 boli top, ktorym som vravel vsetko a oni mne, pritom boli povahovo, inteligencne uplne ini a rovnako uplne odlisny bol aj ich charakter
to je omyl , pokym niie je clovek v skole alebo velkom kolektive : P
A definícia: s priateľmi by som mal vediet rozprávať o hocičom a správať sa v ich okruhu tak, ako sám vyžadujem bez toho, aby som sa musel v ich prítomnosti podriaďovať moralnym zásadám, nemali by byt svine, ktoré kazdu chvíľu čakajú niekoho podrazit a mali by mat špecifický typ humoru, v ich pritomnosti by som sa mal citit bezprostredne a odviazane, nie ako nejaká tlupa, ktora sa smeje, rozpráva a robí blbosti len z recesie a umelo..
a proste človek ti musí sadnúť, to sa asi nedá takto popísať
teraz mi ide hlavne o to, aby sme mali spolocne zaujmy a rec a aby boli dochvilni
Cítiš vo mne po takomto obrázku rýdzi charakter ?
S priateľom by som mala vedieť zdieľať svoje názory tak, ako sa hanbím povedať pred nejakým davom. Mali by sme sa cítiť rovnocenní a na základe toho byť k sebe úprimní.