ničím som sa neriadil..prvú mp3ku som dostal..druhú mp3ku som vyhral a teraz mám iPod touch a ten som si kúpil lebo som ho proste chcel ..ale hlavne kvoli tomu, že má dotykový displej a kvoli wi-fi :p
@Tomas mozno to myslel tak, ze si vyberies danu cenovu kategoriu a tam sa obzeras po roznych typoch... lebo je jasne, ze skor nez si pozriem ci to vobec prehrava .mp3 kuknem na cenu
v prvom rade kapacita, ale veľmi dôležitá je pre mňa aj výdrž, ovládanie, cena a taktiež či má možnosť prehľadávania v priečinkoch. A pekný dizajn nikdy nezaškodí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
» www.birdz.sk/forum/predavaju...
ja mám mobil a som rád 8 giga stačí a je to všetko v jednom, jedine je blbé to že sa to potom odráža na baterke
A áno, bol pekný.A tak mimochodom mal aj značku, kvalitu, výdrž, funkcie, ovládanie, kapacitu, príslušenstvo a funkcie.
vyjde ma to na cca 200€ ale myslim ze to je dobra investicia ale do vianoc ficim na 1st generacii nano xD
v prvom rade kapacita, ale veľmi dôležitá je pre mňa aj výdrž, ovládanie, cena a taktiež či má možnosť prehľadávania v priečinkoch. A pekný dizajn nikdy nezaškodí