to musis vediet sama, ked najdes toho praveho. ale mal by byt slusny, nefajcit, nepit, byt verni a mily a mat raddeti, a byt pracovity a cielavedomi, mal by sa vediet spravne rozhodovat, povedat svoj nazor a svoje city
inteligentný (hlavne v smere humanitných vied a umenia, na prírodné vedy si nepotrpím), neodpudivý (teda aby nemal tri oči a štvrtú bradavicu o veľkosti jablka uprostred čela), so zásadami (t.j. aby nepodjebával), nie abstinent (lebo by som sa cítila zle), a hlavne aby ma lúúbil
@sugy1 inak viac to pomôže ako chémia, v ktorej by som ťa tiež skryl do vrecka...vyber si pravé či ľavé...ale to sa nedá porovnávať lebo keď si raz zotrieš mlieko z brady budeš možno lepší ako ja
@sugy1 nebudú až tak na bode mrazu, keď to zaradili do prírodných vied, niečo sa na ne nalepilo a preto ti píšem, že próza alebo poézia alebo čo i len pokus o ňu ich zbalí viac
Celkom dobrý ukazovateľ je aj to, ako sa stavia k problémom. Inak musí byť dobrý muž, samozrejme, Frank Sinatra a zaspievať mi zaľúbenú pesničku, inak ani nie je dobrý muž
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
alebo je pekni
futbalista
aspoň dva svetové jazyky
vie narábať s kladivom i motorovou pílou
má istú estetickú hodnotu a nejaké zvláštne čaro
bankové konto nie je v mínuse
inteligencia nie je v mínuse
počet (a dĺžka) vlasov nie je v mínuse
počet vlastných detí nie je v pluse (aspoň nie výrazne)
a... to by asi na začiatok stačilo
a hej, vlasy by mal mať
Btw, nemám zapotreby baliť na hocičo ženy s IQ na bode mrazu čo pri slove chémia začnú nadávať na prírodné vedy. A iste ani ty, keď si taký chemik.
heh, taký muž sa na rodí až v štvrtom tisícročí .........filip