musí zaujať... kebyže je pekná a smeje sa jak koza na celú ulicu tak je to absolútne antisexy. Ale inak musí zaujať na prvý alebo na viac pohľadov zo strany povahovej, tým myslím charizmu a pod. prosto musí ma priťahovať
musí zaujať, po všetkých stránkach (výzor, povaha, inteligencia, humor, charakter, atď)...aj keď niekedy to trvá ovela dlhšie, než toho človeka prečítame komplet. a potom býva už neskoro...
Postrehla som to na sebe že v prvom rade je to vzhľad ale nie ze musi byt nejaky model alebo co,,,ale musí prebehnuť tá počiatočná iskra, akási príťažlivosť že proste sa musím naňho znovu zahľadieť ked ho uvidim a pokukujem tajne po ňom a samozrejme povaha tu potom zistim akú má a podla toho sa ďalej uvidí,,,mne stačí ked je milý,verný a nie je vulgarny a hlavne nerobi zo seba frajera cize v skratke sympoš zo zmyslom pre humor ktorý vie čo chce je uprimny a verný
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Ale nerád by som to tu zverejňoval, plánujem si ho dať patentovať
Kečup alebo horčica?
dajme tomu že vzhľad je za 350 bodov a povahové vlastnosti a iné všelijaké maličkosti sú za rôzny počet bodov.
no a človek tú tisícku môže dosiahnuť rôznou kombináciou.
a ak je sprostý/vymletý/drzý/vulgárny tak mu nepomôže ani vzhľad za milión.