uplnym zakladom je ci je v dome alebo byte...ked v dome moze to byt hocijaky pes takze by som vyberala podla vyzoru...ak v byte nesmie to byt velke plemeno...a to uz vyberam podla vzdhladu a povahy /suseda ma takeho strasne ustekaneho psiska..takeho by som nechcela/
jej bývalí majitelia ju chceli utratiť,takže som sa prakticky nerozhodovala ale som rada,že ju mám. V budúcnosti však uvidím, rada by som mala NO z chovateľskej stanice a určite nejakého aj z útulku, kľudne aj staršieho.
podľa toho, že potrebovala domov a psa by som si už nekupovala, nijaké čistokrvné plemená. taký psíkovia majú vysokú pravdepodobnosť, že si nájdu rodinu. Ale psíkovia z útulku, opustení a týraní, tie ju majú minimálnu, čiže pre mňa jasná voľba, bedia to byť neuveriteľne vďačné stvorenia
huskyho som vyberala ja samozrejme preto že sa mi veľmi páčil, okrem toho že má vlčie sklony je veľmi zlatý a labradora sme vyberali podľa povahy lebo že vraj je to najposlušnejší pes ale je to zatial len čertisko
ja som chcela bernskeho salasnickeho psa lebo je dobry k majitelom ale zaroven dobre strazi a navyse je krasny ale na moje 15. narodeniny som dostala Miša
Potrebovaly sme hlavne tvrdšiu povahu .. Tak sme sa rozhodli pre rovajlera teraz by som ju nevymenila za nič na svete .. Ku nám je neuveritelne milá a k ostatným taká aká byť má ! Dokonca som vďaka nej našla moju cestu ktorou sa mám uberať ..
Potom si treba psíka vyberať podľa plemena,nie podľa výzoru!..Každé plemeno má iný charakter,inú povahu a nie každá povaha psíka sadne k vašej ... ...Aby sa náhodou nestalo,že budete trpieť aj vy aj psík..
@bubinkatrubs hovoríš mi priamo z duše škoda že nie všetci majú takýto názor ja sa už venujem kynológií tiež pár rokov a som veľmi rada, že ja som sa rozhodla pri výbere psa s PP, po tom čo som získala skúsenosti so psami z útulku. Tí čo sa nechcú kynológii venovať a nechcú psa s PP, tak by mali ísť do útulku, kde môžu nájsť psa vhodného práve pre svoje potreby...
tak ja by som si vyberal len z dvoch psov Belgicky ovčiak dlhosrstý (mám teraz volá sa Jaky) alebo Rhodesian Ridgeback (má bratranec a je to skvelý pes)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
raz budem mat ooooobrovskeho psa!
A ľúbime ho nadovšetko aj so všetkými jeho chybami!!! (nie že by nejaké mal )
» littlepaw.weebly.com/pre269o-psa-s-p...
Potom si treba psíka vyberať podľa plemena,nie podľa výzoru!..Každé plemeno má iný charakter,inú povahu a nie každá povaha psíka sadne k vašej ... ...Aby sa náhodou nestalo,že budete trpieť aj vy aj psík..