momo mam prezyvku utvorenu z krstneho mena uz asi od 4 rokov, co si pamatam
a glamorous je slovo, ktore sa mi zapacilo asi pred 5 rokmi, ked ista kozmetika vydala ediciu s nazvom 'miss glam' a v tom istom roku vydala aj fergie song glamorous
mám to z logickej escapovej superhry, a také meno som dala mojej mužskej postave - Cole je zo cheryl cole a shepter ani neviem ako..to ma len tak napadlo
pred 172 rokmi, keď som ešte chodila na základku, hovorili mi Vivi (z môjho krstného mena).....a zdalo sa mi to oničom, tak som to doplnila ešte písmenkami a číslami....a strašne sa mi to teraz nepáči!
kedysi dávno pradávno som sa registrovala na skype a všetko čo som skúšala bolo obsadené tak mi vzniklo to čo vzniklo a odvtedy mám tento nick skoro všade..
@acvd43xa7w to chcem vediet,zatial si odvodzujem z telefonnej klavesnice
a moj nick..no lebo axe..
volam sa tomas,ale tomias je take ,ze super,aspon si to myslim..mam aj prezyvku od 2x9-10 rokov odvodene z priezvyska,ale tu som uz vylucil aj s osobneho zivota ..
Mam ho na mnohych inych veciach.. Niekedy som pouzival jeden typu xman, potom par detinskych a tak som rozmyslal aky si zobrat. Nakoniec som si povedal, ze ma bavia mytologie a tak som si zobral meno jedneho neznameho boha
je to anglická skomolenina od skautskej prezývky. Ale nepoviem ako vznikla, tu je fiktívna udalosť prečo práve na Birdzi: chel som sa volať Like podľa facebooku a kedže bolo obsadené dal som si meno poke.
Každý hp nadšenec vie čo je to obliviate, no a pekne to znie.
A bola som rada keď som zistila že to slovo ešte nie je obsadené síce tu na birdzi ešte veľmi veľa mien nie je obsadených, takže tu sa ešte dá vyberať a vymýšľať originálne nicky.
@poke brúsenie optických šošoviek do okuliarových rámov na automate nie je ťažké je to hračka. Dáš rám do automatu, nastavíš parametre, vložíš šošovku a dáš brúsiť a máš je to až príliš jednoduché
@madiee Aha, no jasné, Magduš Škoda no, lebo meno Madison sa mi páči Hlavne keď sú pri tom komplikácie, pretože je rodovo neutrálne Také mená mám najviac rada
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
87 komentov
a glamorous je slovo, ktore sa mi zapacilo asi pred 5 rokmi, ked ista kozmetika vydala ediciu s nazvom 'miss glam' a v tom istom roku vydala aj fergie song glamorous
a moj nick..no lebo axe..
volam sa tomas,ale tomias je take ,ze super,aspon si to myslim..mam aj prezyvku od 2x9-10 rokov odvodene z priezvyska,ale tu som uz vylucil aj s osobneho zivota ..
Zostalo mi to z istej skvelej stanovačky
@mcvpn preco klames? to vzniklo ked si sa podpisoval lucka opity
a 7 neviem.. pekné číslo
a ja..pôvodne som sa chcel volať podľa toho malého autíčka-smart..
ale to už bolo obsadené,tak som k tomu pridal boy a vznikla takáto kokocina
A bola som rada keď som zistila že to slovo ešte nie je obsadené síce tu na birdzi ešte veľmi veľa mien nie je obsadených, takže tu sa ešte dá vyberať a vymýšľať originálne nicky.
@mcvpn takže si klamal/a v profilovom infe =P (inak teraz si v mužskom svete či ťa len ovláda tvoje alterego?? =D)
kedy som klamal?
a čo sa týka môjho mena, jednoducho podľa toho, ako ma volajú... hm, blbé, viem
neviem si predstaviť, že by v našej zemepisnej šírke mal niekto meno Madison