no tak najprv ako vyzerá to asi každý a potom ako sa správa a čo má v hlave, ale samozrejme u nejakej mladej baby v minisukni a hlbokom výstrihu asi nebudem zisťovať čo má v hlave, lebo tam by som aj tak nič nezistil
podľa 8, asi mimi sukne nosia len tie menej inteligentné. Inteligentné potom chodia asi v sukniach po členky a s rolákom pod krkom? No, nie tak všetko s mierou. A šo máš proti mini, to fakt si taký prudérny?
@holyknight súhlasím so @14 ja nosím niekedy dosť vyzývavé oblečenie a nechcem byť zlá, ale v rámci odlišnosti a napadnutia tvojho názoru tu musím napísať, že mnohé baby sa na mňa inteligenciou vôbec nechytajú (čo nie je môj výmysel, bola som u psychologičky). vzhľad a inteligencia sú dve odlišné veci. a poznám veľa podobných prípadov a to aj u opačného pohlavia...
@holyknight shoshane nič nevysvetľuj. asi by to aj tak nepochopila, alebo si to proste nepripustí. raz som jej skúšal nahovoriť, že fajčenie škodí zdraviu. povedala mi, že o tom hovno viem a že jej to prospieva
@5@krutafunebracka ta naspulena papula funguje aj na fotke.. este som nevidel ziadnu, co by tak chodila cely cas s naspulenou hubou to by bola fakt kralovna vsetkych slepic
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
2. Druhý dojem (správanie sa, vedomosti, charizma, spoločné záujmy a pod...)
A nevadí mi to
A myslím, že dievča sa prezentuje aj oblečením, nech má v hlave čokoľvek..
» www.birdz.sk/forum/fajcil-ni...
druhý (podstatne dvoležitejši v priatelstve vlasne prakticky hlavný...t.j. porozumenie, inteligencia, zaujmy, vyjadrovanie....
@krutafunebracka no amen tma taky merac by som chcela vidiet
ja nikoho nesudim...nejsom JuDr