by mali vsetci co chcu zacat posilovat ist na nejaku dobru stranku s dobrymi clankami a to su www.fitexpres.sk , » new.biomag.sk , » kulturistika.ronnie.cz/... - tam vam najviac poradia a vo forach je kopu treningovych planov aj pre zaciatocnikov +
ja som tu diskusiu o normalnom posilovani ani nevidel, zeby sa niekto pytal aky trening ma mat atd. len nejake baby co chcu schudnut
a k tym strankam asi naj co poznam » www.musclemecca.com/...
2 roky to uz budu uplne od zaciatku a kvalitne vise roka, v tom kvalitnom som pribral z 52 na 73 budujem objem - ziadne extra kardio to nici objem ... a vyzeram podla mna celkom v poho ale ja mam vysoke ciele taze... ja sa s tim neuspokojim...
@9 ja teraz aktivne 3 mesiace dost am dojebala operácia mandlý ..heh ja vážim nejkých 85 86 kilo Cel som aj ja byť fest nabuchany ale staci mi tak akorat leboc em sa venovať nejakemu bojovemu umeniu ... (asi klasický box ) a ked mas velke svaly moc tak to prekáža ...mno a potom na vojnu (ako som spominal a niektorý sa navážaly)
Inak ty bereš take tei "prašky" kreatín aminokyseliny podobne či 100% natural ?
100% naturalna kulturistiak neexistuje hm no bral som kreatin monohydrat ale nuda to by slovek musel brat cely zivot aj ekd ako som si to dal po 2 rokoch cvicenia takze v phoodke a teraz beriem protein a aminokyseliny to su vlastne vsetko naturalne veci z prirody... nenaturalan kulturistika sa povazuje az od anabolickych steroidov... ale ja som naturalny... aj ked steroidy su neoddelitelna sucast profesionalov... , hm a box alebo lepsie povedane UFC som chcel zacat niekedy robit tiez ale to ked si vezmes potom ze po urcitom case kariery vsade zaspis bo mas rozmrdany mozog od uderov to je mierne zarazajuce a vojna tak to nie ... BODYBUILDING to je moj zivot
@12 hm vies kreatin atak ej tam pisane žeje to anturalne...ale je to chemia podla mna.. kazy to pecen nie moc ale kazý ..ostatne ako aj ked žerež moc soli alebo tak Ja som taky clovek ked vydim niekde ečka E tak to ani nekúpim (ludia majua nto rozličný nazor ) Viem že vrcholove posilnovanie teda bodybuilding beztoho sa to ani nedá ale aj potrebujem byť skorej vykonnostný a silný a keby som bol nwm ako bob sapp tak moc do výkonnu nepojdem
inak ked soms a narodil som mal dokazenu pečen preto sa racej vyhybam liekom vitaminom atd...
aha no ako no ja ti neviem ono by to pecen nemalo vobec kazit ani jedn az tych veci pretoze to sa vsetko priamo transportuje dos vali a tam robi svoju pracu... samotny kreatin napr je v tele bezne a je v mese napr... to su prave tie naturalne veci oni su vsetki v tele bezne
z velkovykrmu som pribral 20 kil to je clanok to clovek musi proste ist po nieco na jedenie a len zerie a zerie ked to cita ... davajte vsetci este oblubene stranky o posilovani tych nikdy nieje dost
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
a k tym strankam asi naj co poznam
» www.musclemecca.com/...
tento článok ma dostal
Inak ty bereš take tei "prašky" kreatín aminokyseliny podobne či 100% natural ?
inak ked soms a narodil som mal dokazenu pečen preto sa racej vyhybam liekom vitaminom atd...