Mna to tak dokaze nasrat..minule idem von a mala som cierne kratase a nahodou cierne tricko a tenisky mam tiez bohuzial cierne a taky maly soplak zacne vyhukovat hen EMO ide..mna s toho islo roztrhnut.To ked ma na sebe niekto nieco cierne je uz automatick
noo mas pravdu mne hovori jeden clovek emo preto ze vtacam nohy(pricom to nieje naschval ale mam tak tvarovane kosti nanestastie a uz ked davam nohy rovno ma to boli)
Sprosté je to... mna nikam neradia podľa oblečenia, na mne sa skrátka len rehocú, asi v živote nevideli kvietkované baganče . A mám ich v ... . Ja sa v tom cítim dobre a názory nejakých školských pipiek mi môžu byť ukradnuté. To s tým EMO je už neúnosné... ale treba sa nad to povzniesť. Ak by sme analyzovali všetko, čo nám kto povie a kam nás kto zaradí, asi by sme daleko nedošli... kašľať na to!
Aj ja nosim vela ciernej a ziadny styl nemam...to je moj styl!
No ale nikto mi ece Emo nepovedal/nastastie/...keby povedal,tak ho budem mat aj tak v pci...ked je to kkt tak sa mozem akurat zasmiat na nom! -ach ludia su tak povrchny!
Heh, ja som raz vychadzal z kostola, to bolo niekedy na Velku noc, ked tam byva uplne natlacene a za sebou so pocul take, ze "aha, aky emouces" som sa tam skoro zacal sulat, heh, akoze mam dlhsie vlasy, ale na EMO to rozhodne nevyzera, ale aspon mi zlepsili naladu
10. sak ale ona je baba nas satnik je ovela vacsi jak len rifle a tricka...
a ty zlato ser na to sa to aj rymuje no proste nech si das cokolvek co bude dobre vyzerat bude ti nekdo zavidet a ohovarat ta pred ostatnymi a ked si obleces neco desne tak to tez okomentuju...nad ludmi nevyhras nikdy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Aj ja nosim vela ciernej a ziadny styl nemam...to je moj styl!
No ale nikto mi ece Emo nepovedal/nastastie/...keby povedal,tak ho budem mat aj tak v pci...ked je to kkt tak sa mozem akurat zasmiat na nom! -ach ludia su tak povrchny!
aj ked as sa ma to pytali kvoli ucesu jeden cas som mal taku divokejsiu ofinu
a ty zlato ser na to sa to aj rymuje no proste nech si das cokolvek co bude dobre vyzerat bude ti nekdo zavidet a ohovarat ta pred ostatnymi a ked si obleces neco desne tak to tez okomentuju...nad ludmi nevyhras nikdy
BTW, ja chodim v ciernom skoro stale, ale nekombinujem to a pri mojich dlhyyych vlasoch asi tazko budem emo