Podla toho na co ho chces pouzivat. V dnesnej dobe su uz aj notebooky velmi vykonne. Ak to chces do skoly tak radsej ten. No ked ho chces pouzivat hlavne doma tak urcite pc.
podľa toho nač... pre flexibilitu notebook...ale pre zarytých hráčov World of Warcraftu a podobne ... alebo pre ľudí čo precujú profesilnálne je lepší počítač,poriadna mašina...
..je pravda že sa dá výkon poriadnej mašiny narvať do notebooku..ale bude to pravdepodobne i drahšie.
@pernik .....jasne ja z tych ...a aj keby ta co zavidis ? ... ries si aj ty svoju ked ta to tak strasne stve ...lebo sem tam mi tak pripadas ...ze nic nerobis len cakas kde napisem a potom vsetko musis samozrejme okomentovat .... si nevyrovnany sam so sebou ?
nechodim ... a to že jak su veci ...no a čo ...nie som ani 1. ani posledny ...proti gustu žiaden dišputat .... môžeš sice hovoriť čo chceš ...môžeš sa aj smiať ale môj život si žijem ja ...a mne sa to tak pači vieš ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
na cesty book ale keď som viac doma tak klasiku PC
a taktiež či chcem vysoký výkon alebo stačí na tom pustiť len dáke základné veci
..je pravda že sa dá výkon poriadnej mašiny narvať do notebooku..ale bude to pravdepodobne i drahšie.
Ja som nevyrovnaný? Ty chodíš so svojou triednou...