španielčinu som sa učil asi 3 mesiace a francuzštinu tiež a povinne budem este zopar rokov a zatial jediné v čom sa mi zdá byť španielčina lahšia je výslovnosť,prízvuk ale inak mi ta FR leze do hlavy lahšie
španielština je určite lahšia,francuzština má zložitejšiu výslovnost prízvuk kde to r hltáš a hovoríš ako ked račkuješ v španielštine sa vyslovuju písmenká skoro tak ako sa píšu a vo francuzštine je napríklad ai-e, ou-u, g-ž, ion-jó, ch-š....
ja zboznujem Cubu (kubu .....a preto spanielcina ...fr. je take romanticke a spociatku sa aj mne hrozne pacila len uz ne .......newem preco ...tak hovoria jak skrecky
@2 ked vies anglinu vies francuzstinu! anglictina prebrala ..obrazne povedane milion slov..z fr...viem to lebo sa ucim franinu..je tazka ale da sa lahko naucit..a zas viem aj spanielsky trochu...podla mna je fr tazsia...ale spanielcina asi krajsia
učila som sa aj franinu aj španinu, a obidva sa mi zdajú rovnako ľahké...keď na franine zvládneš čítanie tak potom už nie je problém len treba chcieť...
spanielcina, urcite! ale oba jazyky su krasne a chcela by som ich vediet...momentalne som vsak na angline a nemcine. aj ked neskor by som chcela pridat spanielcinu na mozno francuzstinu
Podľa jazykovedného ústavu je Francuzština považovaná za 8 najťašží jazyk na svete a španielčina za najľahší jazyk na svete... nwm možno to bola blbosť ... ale tak no
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
to však neznamená, že franina je ťažká, franina je jednoduchý jazyk.
Ale Francúzština je krajšia
Chcela som sa učiť španielčinu, ale na našej škole sa neučí... Iba francúzština a nemčina... A nemčinu by som sa neučila ani za svet...