mnoo poviem vám každy človek ma na hudbu svoj názor ....keby som si mala vybrať že na koho koncert pojdem tak vyberiem si Majka Spirita ....ostatní ma vobec nezaujímaju
Pitbull je úspešný na celom svete takpovediac, keďže si hovorí "mr. worldwide" a toto je jeden z mála songov, ktorý od neho mám rád, a to hlavne kvôli Marcovi
@zlatusiq tu nejde o to, že kto má na hudbu aký názor... ale raper je raper a väčšinou raperi nevedia spievať, a spevák je proste spevák od prírody... len o to tu ide... že si zle pomenovala anketu, lebo polovica z tých vôbec nie sú speváci
ja weem vieš nooo ja sa skoršie hadam s kamoškami že ktory nooo spevak tzv ....je dobry .....ja nemam rada hudbu alebo co ja ju skorsie milujem ....ale ale keby som si mala vybrat z najlepšich spevakov čo som sem dala nedala by som ani jedneho mne sa paci uplne niečo ine
čo tu každý píše že rap neni hudba, tak čo je potom ten váš metal čo vrieska do mikrofónu len o satanoch a neviem o čom ešte, nemá žiadnu výpovednú hodnotu, rap je o živote o skutočne prežitých situáciach o tom čo sa deje...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
Howgh.
pre mňa najlepší spevák je John Frusciante
Bruno Mars je dosť úspešný v súčasnosti
Pitbull je úspešný na celom svete takpovediac, keďže si hovorí "mr. worldwide" a toto je jeden z mála songov, ktorý od neho mám rád, a to hlavne kvôli Marcovi
ale nesúhlasím absolútne že v metale sa iba vrieska, piesne sú o stanoch a nemajú pointu...