laska na dialku moze byt ale iba pri extremnej laske...podla mna ludia potrebuju fyzický kontakt s tým druhým (nehovorím priamo o sexe), ale ak predsa len, tak na to treba poriadny kus odvahy, odhodlania a vernosti....a hlavne lásky, samozrejme...
ale je bohužial dokazané (aj ja to mam otestovane na vlastnej koži), že "zíde z očí, zíde z mysle"...tá láska jednoducho poľví vo svojej intenzite a aj keď vydržíme, už sa nám nevráti ten človek ktorého sme tak milovali...lebo zažil iné zíážitky- zážitkami sa formuje osobnosť a keď nie sme aspoň pri časti tých zážitkov alebo nesthihneme aktualizovat vzťah k tomu človeku s mierne ovplyvnenou povahou vonkajšími vplyvmi dostatočne pravidelne, tak potom je už ťažke všetko dohnať....ale ako som povedala... všetko je možne ked sa chce
Laska na dialku funguje...ale len v spojeni s uplnou doverou (v ramci moznosti). Otazne je, ci to nakoniec nie je len iluzia a idealizovanie partnera...lebo stretnut sa raz mesacne a byvat spolu je nieco diametralne odlisne...
Áno, viem o niekoľkých pároch ktoré dlhšiu dobu vydržali fungovať na diaľku a rozpadlo sa im to nie kvôli tej diaľke alebo im to ešte stále perfektne funguje
Ale zase nesmie to byť taký vzťah na diaľku že ani jeden z nich nemá v úmysle sa časom presťahovať k tomu druhému...
no ja by som asi nedokazal mat taky vztah...vidiet to dievca raz za mesiac je blbe...ja potrebujem byt s babou aspon 1-2 krat za tyzden a citit jej bozky a dotyky...
neviem no ja myslim ze ak tak funguju dlhodobo a nemienia to v najbizsej dobe zmenit tak sa to casom rozpadne...clovek ked niekoho lubi tak ho potrebuje...
16. to teda musi byt ale slaba laska, ked bez seba vydrzite aj cez tu vzdialenost"cez kontinenty". o takom odvare som este nepocul, zeby to niekto nazyval laska.
@stage - tak to si teda potom lásku nezažil láska nie je to, že musíš byť s niekým neustále spolu. A tá tvoja hranica 60km je fakt zaujímavá. Som zvedavá, kto ju stanovil. Náhodou, môj vzťah mám už okolo rok a pol, takže to asi odvar lásky byť nemôže. Sa trochu zamysli nad tým čo píšeš, ako povedal Inkheart, ty nám tu definuješ skôr tak nadržanosť....ak vôbec to.
ja mám moju lásku vzdialenú od seba práve vyše 150 km a keď cestujem rýchlikom zo školy,idem 3 hodiny. A vydržalo to, sme spolu vyše roka a ja neľutujem sekundu. Aj keď som na vysokej,na intráku a on chodí s kamošmi von, veríme si a o tom to je. Veriť, že ten druhý jednoducho za to stojí a netreba ho podozrievať,ale ani podvádzať.
Ale v týchto dňoch, keď je teplo, krásne a ja sedím doma pri nete, alebo spolu telefonujeme mám divné myšlienky. Nikdy som sa necítila tak sama napriek tomu, že je tu niekto kto ma ľúbi.
Láska na diaľku môže vydržať, len to chce odhodlanie a treba sa pripraviť na občasné "depky" keď sa človek cíti sám, potrebuje objať a jeho láska je stovky km ďaleko...
Flleur to nie je jednoznačné...môžeš mať lásku "cez sídlisko" a predsa sa môžeš cítiť tak isto ak to nie je podložené ochotou a hlavne tou láskou...
Ja tiež neľutujem ani sekundu, mám pocit, že to v konečnom dôsledku posilnilo to, čo k sebe cítime. Tie momenty keď sme spolu, sú nezabudnuteľné. Aj ja mám občas takéto stavy, ale koľko ľudí je takých, ktorí lásku vôbec nepoznajú? Stále sme na tom lepšie...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
laska na dialku moze byt ale iba pri extremnej laske...podla mna ludia potrebuju fyzický kontakt s tým druhým (nehovorím priamo o sexe), ale ak predsa len, tak na to treba poriadny kus odvahy, odhodlania a vernosti....a hlavne lásky, samozrejme...
ale je bohužial dokazané (aj ja to mam otestovane na vlastnej koži), že "zíde z očí, zíde z mysle"...tá láska jednoducho poľví vo svojej intenzite a aj keď vydržíme, už sa nám nevráti ten človek ktorého sme tak milovali...lebo zažil iné zíážitky- zážitkami sa formuje osobnosť a keď nie sme aspoň pri časti tých zážitkov alebo nesthihneme aktualizovat vzťah k tomu človeku s mierne ovplyvnenou povahou vonkajšími vplyvmi dostatočne pravidelne, tak potom je už ťažke všetko dohnať....ale ako som povedala... všetko je možne ked sa chce
Ale zase nesmie to byť taký vzťah na diaľku že ani jeden z nich nemá v úmysle sa časom presťahovať k tomu druhému...
Bežne fungujú vzťahy cez celé Slovensko, dokonca aj cez kontinenty...
Som príklad už viac ako rok a pol, a neustále, stále a vždy ako sa tu objaví takáto diskusia sa dobre pobavím
Všetko záleží od toho, ako veľmi sa tí daní dvaja ľúbia, od ich možností a ochoty dať tomu vzťahu 120%...
Ale v týchto dňoch, keď je teplo, krásne a ja sedím doma pri nete, alebo spolu telefonujeme mám divné myšlienky. Nikdy som sa necítila tak sama napriek tomu, že je tu niekto kto ma ľúbi.
Láska na diaľku môže vydržať, len to chce odhodlanie a treba sa pripraviť na občasné "depky" keď sa človek cíti sám, potrebuje objať a jeho láska je stovky km ďaleko...
Ja tiež neľutujem ani sekundu, mám pocit, že to v konečnom dôsledku posilnilo to, čo k sebe cítime. Tie momenty keď sme spolu, sú nezabudnuteľné. Aj ja mám občas takéto stavy, ale koľko ľudí je takých, ktorí lásku vôbec nepoznajú? Stále sme na tom lepšie...