Našťastie som aj múdry aj pekný ale ak by som si mal vybrať tak určite radšej tú krásu lebo tak aspoň skrášľujem okolie a robím tak svoje okolie krajším.
záleží od toho, čo chce človek robiť. ale myslím, že šikovný človek (všeobecne) to dotiahne ďalej, ako niekto, kto len dobre vyzerá.
neviem, v akých kruhoch sa pohybujú ľudia, čo si myslia, že všetci hodnotia podľa vzhľadu a šikovnosť je človeku nanič, ak vyzerá divne, pretože mňa pracovne všade všetci hodnotia podľa toho, čo viem, čo dokážem a čo mám za sebou a nie podľa toho, ako vyzerám.
jasné, že najviac na očiach sú tí, ktorí dobre vyzerajú a hlúpi sú a zarábajú, ale tak ako, úprimne: to percento je mizivé. a človek nemôže zo svojho vzhľadu ťažiť celoživotne.
podľa toho, čo sa myslí pod pojmom "oplatí sa", ak to beriem čisto z hľadiska "vonkajších" benefitov pre človeka, tak sa oplatí to druhé, lebo človek nemusí vynaložiť žiadnu energiu, úsilie, proste nič, stačí že dobre vyzerá a má všetko + takéto typy ľudí väčšinou netrápi nič okrem zlomeného nechta, takže dajmetomu sú aj šťastnejší.
ak to beriem z hľadiska nejakých "vnútorných" benefitov, tak prvá možnosť
nepatrím ani do jednej skupiny, takže mi je to vlastne jedno
ale tak určite tí šikovnejší to dokážu dotiahnuť ďalej... a dobre vyzerať? to je predsa bonus k tomu, ale aj tak treba byť hlavne šikovný...
myslím si, že každá žena ktorá chce dokáže vyzerať dobre alebo aspoň tak, aby to nepôsobilo rušivo. a u chlapov tiež nejak tak. a na to, aby človek niečo dosiahol a bol šťastný nepotrebuje vyzerať ako z obálky časopisu.
u chlapcov 1) ... pre dievcata je vyhodnejsie skor 2) ... vlastne ani nie vyhodnejsie ... ale chlap ak nie je v niecom dobry, tak ma vacsinou smolu ... zena moze veci co potrebuje predavat za svoju krasu a pitchu aj ked je duta a inac by nemala v zivote a na trhu sancu ...
3.moznost alebo oprava 2.moznosti:" BYT DEBIL A NETREBA POCHYTIT ZIADNU KRASU OD PRIRODY" -to je moj triezvy pohlad a, bohuzial, na Slovensku to nie je nic neobvykle, vid nase sereblity v bratislavskom "palaci"
pre chlapa to prve a pre zenu to druhe...najlepsie sa maju pekni a mudri...horsie je, ze mudrym sa clovek moze stat, ale peknym tazko, takze ak sa niekto nenarodi pekny, moze byt iba mudry, viac uz nedokaze....
Neviem na to odpovedať, mne ako zástupcovi prvej skupiny sa oplatí byť jej zástupcom, ale ako pozerám na dobre vyzerajúcich, ak vedia svoju príťažlivosť využiť, tak im sa zase oplatí to.
teoreticky je pre civilizáciu prínosnejšie to, že sú ľudia inteligentný a šikovný ako aby boli dutý ale pekný.
a platí to pre každú dobu.
Takže odpoveď je: áno je lepšie byť inteligentný a šikovný.
Keby bolo lepšie byť pekný ale dutý...hm taká situácia ma ani nenapadá...pretože ani nemôže nastať teda môže ale keď sa to bude praktikovať hromadne tak môžeme ísť oštepy ostriť
podla toho ake su tvojr zamery so zivotom.... lebo aj napriek vsetkemu co sa tu deje tak si myslim, ze na to aby si bol uspesny potrebujes byt aspon kus inteligentny a zrucny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
ale k téme. čo má niekto z krásy keď v hlave má piliny?
jaj a teraz uvidíš tie reakcie na mňa.
Ale teraz k teme ... Co mas z toho ty ked si spatna a blba?
A myslím že predovšetkým žien sa to týka.
veru slečna máš pravdu a docela ti závidím
neviem, v akých kruhoch sa pohybujú ľudia, čo si myslia, že všetci hodnotia podľa vzhľadu a šikovnosť je človeku nanič, ak vyzerá divne, pretože mňa pracovne všade všetci hodnotia podľa toho, čo viem, čo dokážem a čo mám za sebou a nie podľa toho, ako vyzerám.
jasné, že najviac na očiach sú tí, ktorí dobre vyzerajú a hlúpi sú a zarábajú, ale tak ako, úprimne: to percento je mizivé. a človek nemôže zo svojho vzhľadu ťažiť celoživotne.
ak to beriem z hľadiska nejakých "vnútorných" benefitov, tak prvá možnosť
ale tak určite tí šikovnejší to dokážu dotiahnuť ďalej... a dobre vyzerať? to je predsa bonus k tomu, ale aj tak treba byť hlavne šikovný...
a platí to pre každú dobu.
Takže odpoveď je: áno je lepšie byť inteligentný a šikovný.
Keby bolo lepšie byť pekný ale dutý...hm taká situácia ma ani nenapadá...pretože ani nemôže nastať teda môže ale keď sa to bude praktikovať hromadne tak môžeme ísť oštepy ostriť
vidím, že nejakých 20% ľudí počúvalo skôr Vuittona