no..nerealne idealny: vzhlad: nie privelmi vysoky, tak 175cm, tmave vlasy, nemusi mat vypracovane svaly, staci len aby mal pekne ruky ( take ktore by ma ochranili ), nech nie je uplne chudy, ale nemusi byt ani nejaky tucny, a povaha: inteligentny, mily, schopny pracovat, zarabat vela penazi, uzivit a mat rad rodinu, nenasilny, verny...
a realne idealny: hlavne aby ma mal rad lebo vacsina z toho vyssie uvedeneho v jednej osobe asi neexistuje
aky je idealny? no predsa ten, ktory to so mnou taha uz skoro rok teda mam na mysli svojo priatela, svojho samozrejme, a preco? lebo je skvely, uzasny, nenamysleny, skromny a uprimny, a ktomu vsetkemu este aj sexi
tak moj vysnivany je jasny ...cierne vlasy ,kratke ,vyska do 180cm max,hnede ocka ,postava nie moc vysportovany ,len trosku sirsie plecia ,aale toto ani nie je tak podstatne ako jeho povaha ,mal by byt slusny,inteligentny,nezny,citlivy ,mily clovek)a to je asi tak vsetko ...skoda len ,ze taky len vo sne existuje D
no mne a páčia taký pekne opalený, čierne vlásky, hnedé očká.. nemusí byť špecialne vysoky stačí taký normál.. aa nemôžem si pomôcť ale mám rada takých tých zlých chalanov..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
lebo...
@pywlo dako si fandis
a inak nie som gay
Ale z človeka to predsa cítiš
a realne idealny: hlavne aby ma mal rad lebo vacsina z toho vyssie uvedeneho v jednej osobe asi neexistuje