Poďme písať krátke básničky. PODMIENKA: nemôžte ju tvoriť viac ako 5 minut...
tu je jedna moja
kurva piča cecky riť,
chcel by som sa zalubiť.
ale nie do takej piči,
čo ma po pár rokoch zničí.
Musí to byť jemná baba,
čo v matike nie je slabá.
Musí vedeť rátať s tým,
že ju v noci znásilním
A keď sa jej to páčiť bude,
naží
@harlequin ty mas co hovorit o urazani! Tento hlupak mi pisal, ze je protizakonne urazat a prave urazil holyho a este sa chvali aj autom, ktore dostal od rodicov ale rodicia nevedia, ze ich syn je homo
@14 posthunter a offtopic-ujes BAN mozes davat doma @12 nikoho som neurazil... ked niekto ma take meno v rodnom liste tak oka... a cim sa chvalim ? sa uvedom ale nie kazdy moze mat rozum... hej...
harlekín, ty si nechcel prísť na stretnutie do Košíc? veľmi radi ťa privítame, ja už mám pár otázok na teba, možno trochu nepríjemných, uvidíme, či budeš taký smelý aj v realite... alebo je to fiction predstava? zrejme to tak býva...
nie, nie, ja si rada pokecám s tebou v reáli, vážne, chcem vedieť, ak sa vyjadruješ v realite a tak, myslím, že ti natoľko páli, že vieš na čo narážam... teésky a icekve neprichádza do úvahy, to je svet virtuálny, o ňom som sa nezmieňovala
Chcel by si mať na tričku,tvoju krásnu básničku?Kto by si ju prečítal,odpoved by na ňu dal. "Zásoba tvojho slovníka predčí už len profíka." Za odmenu na Kubu abo, jednu cez hubu!!!!!!!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
že definícia chlap - pojem,
sa vyjadruje len ako,
že daj mi prachy na to sako!
@zipporah to skor zeny zvyknu hovorit daj mi prachy na to
pretiahla ho nevesta,
myslel si ze je to ona,
ale vidi iba hovna.
potom isiel do kostola,
pretiahla ho cela skola,
cely stastny vesely,
je dva roky nezvestny.
tvorba asi 3min
Je to iba zhoda mien. To , že sa tieto osoby spájajú s reálnym životom, je čisto náhodné,“
@12 nikoho som neurazil... ked niekto ma take meno v rodnom liste tak oka... a cim sa chvalim ? sa uvedom ale nie kazdy moze mat rozum... hej...
2. jedna tema z basnickami, teda s rymami tu uz je, naco dalsie?
@20 ja ? alebo...
@19 nooo nejak mi nedopina ale si zlata no tak ked bude sessna tak pridem rad... rad spoznam novych ludi... no ale aby som nepisal od temy tak dalsia:
piskam piskam do travy,
piskam piskam vela,
uz ma to moc nebavi,
bolo mi to treba ?