oo osprawedlnujem sa...hh..pokec?..alee..wrr...tam ma neposielajte..tham je to..diwnee..tu je faayn...ale tak nemusite ma hned odpisowaaat..fakt sorry =o/
btw... to Tommyhot: ako som cital w inych diskusiach..bracho..ty si teda..typek.hh..necudujem sa..teda..uz si budem musiet zwyknut na takyto twoj pristup.typu "tak pal do pice..bla bla bla".lol
to Cheekee : mno wed..budeem.hh...a tak..kaslem na to..neda sa ta diskusia nejak zmazat?.ci mam o to poprosit wsemohuceho admina?.hh..eej..pokazili ste mi deen.bleee xD
to Tommyhot: tak jasne.bracho..uz taketo pri*ebaanee diskusie tu nebudem daawaat.. hh..cem s tebou wychaadzat doobre...a btw neda mi to hh..ale porusujes 1.bod "písať nadávky, vulgarizmy alebo urážať iných ľudí " lol
ale neem ja sa nejdem bit..ani nic thakee hehe..ziadny boj.no tak sorry..prepac...ja newiem.kaslem na to..a preco by som sa ti wlaste mal osprawedlnowat? heh xD...kaslime na to jasne?..UZ NIKTO NIDKY WIAC DO TEJTO DISKUSIE NENAPISE
Ja áno. Kecať je čechizmus, takže to nahraď radšej výrazom tárať alebo hovoriť do vetra. Ale to len tak na okraj. Iné som chcela... Prestaňte už toho Tommyhot-a robiť boha alebo čosi podobné, veď je trápny!
Snake0022: ja porusujem pravidlo 1? No hej a co teraz? Pojebeme sa z toho? Kokoti ktori zakladaju picovne diskusie porusuju pravidlo (nepisane, ale velmi dolezite), NAJPRV HLADAJ A POTOM SA PYTAJ..
Nocna_mura: trapna je ta handra na dlazku co mas omotanu okolo seba.. (na fotke)
btw Snake0022 mna netrapi kto ma kolko rokov. Ked si niekto nevie uvedomit ze toto nie je pokec tak si budem dovolovat aj keby mas 20 rokov. Sprostost nie je obmedzena vekom..
Seina nielen po večeroch. S tou žiarlivosťou si ma rozosmiala, vďaka ti za to, aspoň som si rozhýbala bránicu. Tommyhot, vždy mám radosť, keď ľudí zaujme moje oblečenie, ďakujem za milú pochvalu.
Seina, vytretá nie som (inak zaujímavé slovo, keď sa tak nad tým zamyslím). Cheekee, to je dosť smutné konštatovanie, že cítiš nenávisť k osobe, ktorú vôbec nepoznáš. Ja do ľudí nerýpem (akurát do zeme niekedy), ale ich svojou kritikou povzbudzujem k tomu, aby boli lepší, ako sú.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Snake0022: no jo, na tommyhota si davaj bacha...ten kazdeho(skoro)odpali az tam daleko... ...
Nocna_mura: trapna je ta handra na dlazku co mas omotanu okolo seba.. (na fotke)
Nocna mura ty si asi dost vytreta...sak?
Nocna_mura: ty to nazyvas oblecenie? S takym niecim som si minule utieral prach z policiek.. Ale nemas za co..
ale tak ten snake je asi veci, ty(t.hot) aspon romyslas... ale je pravda ze obcas sa tak spravas kokotsky... ale tak je sa aspon na com smiat