inak @marleymt dobre sa s ňou píšu poviedky (čo dobre, veľmi dobre! aj keď niekedy "zabúda" (ani mne sa vždy nechce XD) a tiež niekedy bohovsky odventiluje človeka
@topanocka to si asi fakt odomna necakala,ze? nezabudnem na teba
@darkkizz cakal som ta minuly piatok v kameni..ale bolo tam chladno tak som siel prec..mozno sa tam stavim tento piatok vecer abo v nedelu v podvecer..
tak to som rada, že sa tešíš, sneh je to najlepšie, čo môže z oblohy padať, najlepšia biela vec na celom svete a najdokonalejšie skupenstvo vody a neviem ako by som ho ešte popísala... milujem ho! ale na začiatku jari mi už vždy tak strašne lezie na nervy že by som ho najradšej roztopila šecok hneď
@vladqog jeej, vladi, ty vis tak potesit takze na oplatku: inteligentna, vitpna osoba, s keru je furt sranda a kazdy, do ta ma za kamosa, moze byt len rad
@m1rko v garáži máš svoj splnený sen a čoskoro si zajazdíš na poriadnej hline v lese, kde 2,5 plášte budú nehorázne držať a tak sa do sýtosti vyblbneš. (sebec, ako inak)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
75 komentov
ja jej dám názov
"Óda na @sveter "
ehmmm poklona, idem na to:
Už jsem holka veliká,
už mi kozy rostou,
kundička mi obrústá,
ať si kluci šoustnou!
@lawey je strašne super a skvelá ženská a kopu ľudí to o nej ani netuší
@salkoo je taktiež jedno neskutočne krásne a milé skvelé žieňatko
@purenarcissism je tiež nehorázne super žena
@horsiq je strašne krásny
Ja tebe... hm.... Naučím ťa lyžovať! Aspoň sa o tom pokúsim
a ešte tu mám jedna potešujúcu správu pre
@tinica budem sa snažiť rýchlejšie (častejšie) odpisovať ale inak, ja takto odpisujem každému, nie len tebe, neboj sa
@lawey
tešííím sa moc! vždy som preklínal ked napadol sňah, ale teraz sa naň nenormálne tešííím! vdaka Tebe
Na přechodu pro chodce,
drtí Tatra důchodce.
Černý brejle, bílá hůl,
byl to frajer, neuhnul. XDD
inak @marleymt dobre sa s ňou píšu poviedky (čo dobre, veľmi dobre! aj keď niekedy "zabúda" (ani mne sa vždy nechce XD) a tiež niekedy bohovsky odventiluje človeka
@ouch
tak sa vzchop!!
a o chvíľku možno dopíšem aj nejaké iné veci, nejakým iným ľuďom.
Každopádne... tešíš sa už na mňa?
@horsiq *a piece of joy* si čarovný a zbožňujem ťa. To je radosti!
@flussica lebo Zuzkaaa!
@lukeeusk Lebo si také slniečko
@p0n0sk4 je pre mna velka (odhalena) neznama
@mielikki pokemon lady
@flussica megafylolog aneb hviezda vyjadrovania sa...
@darkkizz cakal som ta minuly piatok v kameni..ale bolo tam chladno tak som siel prec..mozno sa tam stavim tento piatok vecer abo v nedelu v podvecer..
tak to som rada, že sa tešíš, sneh je to najlepšie, čo môže z oblohy padať, najlepšia biela vec na celom svete a najdokonalejšie skupenstvo vody a neviem ako by som ho ešte popísala... milujem ho! ale na začiatku jari mi už vždy tak strašne lezie na nervy že by som ho najradšej roztopila šecok hneď
a inak ešte @barky @n0win0u @sugy1 @vast @nietimekki posielam cmučiQi pre radosť!
@strangie
proste ťa ľúbim
(niečo pre teba na oplátku !)
ale vďaka !
Pre teba
zemrela som, aj ja teba!
If I was your boyfriend, I´d never let you go 8)
najsamúplnenajúžasnejšia sesternica, akú si človek môže priať. ťuť!
ciciii