Takže zakladám fórum, kde môžete písať čokoľvek Vás napadne, zaujímavosti, problémy, alebo napríklad iba pozdraviť iných užívateľov Birdzu, ktorých máte radi, prípadne niekomu len tak povedať niečo milé - veď sa nemusíme stále len hádať, či..? Vítané s
ja na tej dominancii politických diskusií nevidím nič zlé... či chceme alebo nie, momentálne je to stále téma číslo 1, ktorou žije celé Slovensko... tak prečo umelo potláčať diskusie na fóre ? veď keď sa mi nepáčia, tak ich nečítam a nekazím si náladu
@kalbun & @mielikki (@19 ) No a ČO ! On zas.. december naozaj nie je az tak daleko 8).. Pozdravujem do éteru Ježiška a na Vianoce chcem nové cyklistické ponožky a kľúče od pivnice!
a čo by som chcela? to, čo mi jedna kamoška sľúbila na narodky, ale dovtedy to asi nestíha, tak stačí možno aj na vianoce, ďalej asi ďalší zošit na denník, kefu z kančích štetín a to by mi aj ku šťastiu asi stačilo
štve ma, že som hlúpa a nenapadlo ma skôr objednať tú knihu z martinusa, teraz aj keby som ju objednala tak mi nestihne dojsť kým pôjdem do školy v prírode a ja som ju chcela čítať tam (ach) kurník!
ludia co tu kazu o tom ze politika nas ovplyvnuje a ze sa jej nevyhneme tak zastavte !!!politika je dobra ale tolko diskusii co vznika tu a vacisna nikam nevedie, to uz nieje zdrave...
a chcem teda aj ja pozdraviť svojich birdz priateľov a známych, ktorí ma trpia a ospravedlniť sa im za prípadne spôsobené psychické ujmy...
a to všetko z pohodlia tohto termochladiaceho obleku
a ešte chcem odkázať určitým v posledných dňoch sa pariacim (čítaj s krátkym a) jedincom: Čo ste chceli, to tu máte, tak sa nesťažujte na horúčavy, vy nevďačníci, sami neviete, čo chcete a nič vám nevyhovuje - ani Zima, ani Leto, ani Bíber, ani Patizón, ani Cytrus, ani ... :p a nečumte toľko na ten futbal
a prajem si šťavnatý červený melón no nie na Vianoce, lebo vtedy nebudú... jedine, že by ma niekto pozval na dovolenku do nejakej tropickej krajiny, ale to by som musela dosť uvažovať, či pôjdem. asi by to záležalo, v akom stave zasneženia bude naša krajina
@snehovavlocka ( No vy dve ste sa nasli Co, co, Justin? Jasneee, tak toho ano , len by ma nikdy nenapadlo, ze to mozem citat aj nejako inak, nez [Bieber]
@mielikki tak to neviem, ale keď neskúsiš, nezistíš
@flussica tak ja ho čítam bíber, neviem, či je to dobre, ale mne to spojenie ie ide automaticky do nemčiny, ešte aj s koncovkou -er a vlastne aj v angličtine by to malo byť í (ako piece - pís) nie?
@bluepanter Nepovedala som este, ze ju nemam rada. Len uz mi vsetko okolo nej lezie na nervy - teda, ked je toho vela... A ludia o tom aj tak nevedia rozumne diskutovat, tak potom je to na prd .. Proste som len chcela, aby sa tu ocitla aj nejaka mila diskusia, kde sa ludia nebudu hadat a budu sa mat radi . Infantilne ?
nechapem preco z tej politiky vsetkym drbe ... ako ja viem ze paliho kapurkova nevyhrala volby a ked som sa to dozvedel bol som z toho smutny ale co je moc to je moc
týmto chcem všetkým oznámiť, že s popmou štipcpu "požičaných" od spolubývajúcj a spätného zrkadielka dokáže spraviť celkom schopný drdol aj tak mantavý človek ako ja (síce o tom človeku v drdole sa nedá hovoriť ako o obstojnom, ale ten drdol je vážne fajn
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
98 komentov
1
...Čo chcete na Vianoce?
a 14
prihodim aj ja nieco.
» www.freewebs.com/theplaceforpics...
a čo by som chcela? to, čo mi jedna kamoška sľúbila na narodky, ale dovtedy to asi nestíha, tak stačí možno aj na vianoce, ďalej asi ďalší zošit na denník, kefu z kančích štetín a to by mi aj ku šťastiu asi stačilo
a
17
skusim este?
» www.freewebs.com/theplaceforpics...
@feex8 Prepac, ze som zabudla na osmicku za nickom
@krvaaa Nebooj, ved si vezmes inu knihu a na tuto mas cez prazdniny casu a casu ! A co si si vlastne objednavala?
Hľa! Tehľa!
ahooj a dakujem za pozdrav, mozem si ta dat do priatelov?
@mielikki Ty mas nejaku vlasovu uchylku ... a dobre pesnicky
a kolko ludi si ma prida na fuckbooku, a ani dokonca nepozdravia
( )
@malapohroma
a chcem teda aj ja pozdraviť svojich birdz priateľov a známych, ktorí ma trpia a ospravedlniť sa im za prípadne spôsobené psychické ujmy...
a to všetko z pohodlia tohto termochladiaceho obleku
a ešte chcem odkázať určitým v posledných dňoch sa pariacim (čítaj s krátkym a) jedincom: Čo ste chceli, to tu máte, tak sa nesťažujte na horúčavy, vy nevďačníci, sami neviete, čo chcete a nič vám nevyhovuje - ani Zima, ani Leto, ani Bíber, ani Patizón, ani Cytrus, ani ... :p a nečumte toľko na ten futbal
To s tým teplom som aj ja nedávno konštatovala
@flussica ty nepoznáš Justina Biebera?
@flussica tak ja ho čítam bíber, neviem, či je to dobre, ale mne to spojenie ie ide automaticky do nemčiny, ešte aj s koncovkou -er a vlastne aj v angličtine by to malo byť í (ako piece - pís) nie?
tak navrhujem namiesto bíbr vyskúšať bíbä
a voliť si bola?
Ja som bol!!!
@mielikki Gratulujeme
@jozo100 Aj Ty si fandil v kutiku duse Palimu (ci nebodaj dokonca hlasoval)? Len si predstav, ake by to asi bolo, keby naozaj vyhral
a keby som isiel volit tak by som ho volil ... ale kedze volby dali na sobotu tak som volit nebol ... mali si vybrat iny den