Ahojte, potrebujem právnu radu. Môj nevlastný strýko, ktorý znepríjemňoval život celej rodine, dostal v minulosti podmienečný trest za jazdu pod vplyvom alkoholu. Nedávno sa prišlo na to, že v tom čase, keď bol ešte v podmienke, spáchal ďalší trestný čin
@mm47 No to aj ja dúfam... Lebo on okrem iného terorizuje celú rodinu... V zákone je napísané, že v takom prípade podmienečné prepustenie nie je možné, ale na Slovensku je všetko možné...
@sabnacke Ja viem, ale on je ešte k tomu recidivista, bol vo väzení už veľakrát, no dovtedy ešte neporušil podmienku, preto ho vždy púšťali po polovičnom treste. No teraz, keď ju porušil, tak dúfam, že ho nepustia...
podla trestneho zákoníka neporušil podmienku, preto že nejazdil pod vplyvom alkoholu, to zanedbávanie povinnej výživy je úplne iný prípad, takže si odsedí dve tretiny trestu a ak sa bude dobre správať tak ho prepustia na slobodu opäť s podmienkou...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Môj otec urobil 10x horšie veci a do basy nešiel.
Nema slopat za volantom
Nemal by slopať vôbec ty kokos. Bol som ožratý tisíc krát ale vždy som vedel čo robím na tolko, aby som nespravil kktinu.
Niektoré veci proste nechápem. -.-
Veď ak bude po prepustení teorizovať rodinu tak ho nahláste a pojde späť. Aj keď slovensko....
podla trestneho zákoníka neporušil podmienku, preto že nejazdil pod vplyvom alkoholu, to zanedbávanie povinnej výživy je úplne iný prípad, takže si odsedí dve tretiny trestu a ak sa bude dobre správať tak ho prepustia na slobodu opäť s podmienkou...