ahojte, keďže nám tento rok zaviedli nový školský systém a semináre budeme mať už od druhého ročníka, musím si už teraz vybrať na akú vysokú školu chcem ísť Asi pôjdem na Univerzitu Komenského - prírodovedecká fakulta, katedra genetiky... Na webovej st
@3 mno je to dosť na h***o, lebo napr. aj na matike preberáme dosť vecí len okrajovo... a to je nič... niektorí moji spolužiaci vedia, ale tých je dosť málo
Však cielom gymnázia bolo vždy pripraviť absolventa na štúdium na vysokej škole rôzneho zamerania, takto Vás budú pripravovať len na štúdium jedného alebo pár smerov a ked zmeníte názor počas štúdia, budete mať problém, lebo vedomosti z ostatných predmetov budete mať len veľmi slabé.
ja som si tiež už tento rok musela vybrať semináre. som šiestaČka na osem ročnom gympli... ale to sú ešte len doplnkové ževraj, ale aj tak, povedali nám to dva dni dopredu...za dva dni sme sa mali rozhodnúť. ešteže nás sa ten nový zákon ešte netýka...
od druhého ročníka?? veď ja som mala problém v treťom....
inak skús poprezerať tu stranku este raz... vysoke skoly maju dost picny system vo vsetkom.. sama som sa o tom rpezradila.. tak radsej to prekutraj aj 5x
no neviem....mna by celkom potesilo keby som si mohla zvolit seminare uz v druhaku....boze preco nie som o rok mladsia.....takto budem mat semiare az vo stvrtaku....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
A to som nevedela, že je taká zmena.
By ma zaujímalo či vedia už tvoji spolužiaci kde chcú isť?
Lebo v prvom ročníku to vie asi málokto...
@3 mno je to dosť na h***o, lebo napr. aj na matike preberáme dosť vecí len okrajovo... a to je nič... niektorí moji spolužiaci vedia, ale tých je dosť málo
Však cielom gymnázia bolo vždy pripraviť absolventa na štúdium na vysokej škole rôzneho zamerania, takto Vás budú pripravovať len na štúdium jedného alebo pár smerov a ked zmeníte názor počas štúdia, budete mať problém, lebo vedomosti z ostatných predmetov budete mať len veľmi slabé.
od druhého ročníka?? veď ja som mala problém v treťom....
inak skús poprezerať tu stranku este raz... vysoke skoly maju dost picny system vo vsetkom.. sama som sa o tom rpezradila.. tak radsej to prekutraj aj 5x