Ahojte. Je tu niekto kto má reálne skusenosti s podnikaním? Konkretne otvorenie vlastnej kaviarne? Chcel by som zopár rád resp. chcem zatial len informačne vedieť nejake veci čo by ma mohlo zaujimat. Ozvite sa v sprave popripade odpište priamo sem.
@fero1821 a kde to chceš prevádzkovať? v nákupnom centre alebo na ulici? (Vybral by som nákupné centrum, aj keď nájom bude mrte drahý, ale tam aspoň ľudia budú chodiť, inde to môže byť dosť riziko). Asi by som skúsil vymyslieť niečo "zdravé" a zaujímať sa, ako sa odlíšiť od ostatných. Možno pred 10-15 rokmi stačilo proste robiť kávu, skús mať originálny podnik možno aj variť nejaké tie "zdravé smoothie" prípadne "raw blbosti", na tom bude väčšia marža. Hlavne to rob s láskou, to je nejak cítiť z tých podnikov, a ak sa tam budú cítiť v pohode, tak sa tam budú radi vracať...
@tomas no v nakpnom centre ano ale tam nemam šancu na začiatku platit ten vysoky najom. Plus vybavenie mrte drahe ak to chcem robit na urovni. Ano suhlaim so všetkym ale realne by mi muselo prist okolo 100 ludi denne a kazdy by musel nechat aspon 2 eura aby sa mi to oplatilo vobec čo na začiatku je tazke bez pozicky asi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
neboj nič, 2-3 vyhoriš,ostane ti auto na klatoch, ale to prežiješ, potom si najdeš iny flek