Šitie ! Tašiek. A výroba drobného šperku a dekorácií pre domácnosť. Niečo skromné skrátka, čo ma bude baviť. Nepotrebujem zarobiť haldu peňazí na niečom, čo budem robiť s nechuťou. To radšej bývať v krabici a hlavne, nech mám za čo nakúpiť materiály a občas niečo zjesť a vypiť .
Och a aby som nezabudla, vo voľnom čase, alebo v prípade, že budem potrebovať zmenu, budem hrať na rohu ulice na husle a gitaru ! Len sa to ešte musím naučiť.
keby si chcel podnikať, najprv by si musel mať perfektny nápad v čom lebo to je základ, podnikanie samo o sebe nie je až také ťažké ak máš skvely predmet podnikania... a isto ti budem vešiať svoje napady ... porozmýšľaj sám v čom je dnes výhodne obchodovať
Po strednej škole sme s pár spolužiakmi plánovali podnikať a založiť si pohrebné služby, čo je celkom dobrý biznis, pretože či je kríza, alebo nie ľudia umierajú stále.
Neskor kúpiť nejaký pozemok v peknom prostredí za mestom, a založiť tam súkromný cintorín.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
@aguri500 za prvé: prečo? Za druhé: môže študovať, aj podnikať.
@aguri500 aj na Slovensku ziju ludia, kt. zacali podnikat este pred 20 tkou a su uspesny u nas aj v zahranici, za vsetkych napr. Petra Marko
takych ´´velkych ´´ podnikatelov poznam vela jazdia na rozpadnutej felde a stale mi volaju vies co rozbieham biznis len potrebujem pozicat...
Neskor kúpiť nejaký pozemok v peknom prostredí za mestom, a založiť tam súkromný cintorín.
Len dodám že už nie súú tie časy keď si si mohol začať podnikať s 2 dolármi v USA, takže len študuj a zarob potom podnikaj