Čaute , je to naliehavé, je tu dakto, čo študuje na Podnikovohospodárskej fakulte EUBA v Košiciach alebo dakto, čo tam podával prihlášku? Chcel by som vedie, že jaké je tam štúdium? Je tam veľmi ťažká matika? Diky za odpovede .
Ahoj, síce nemám osobnú skúsenosť s touto fakultou, ale viem, že matika je tam síce náročná, ale nie je to nič, čo by si nedal. Študovala tam moja známa a z jej skúsenosti ti odporúčam tam radšej neštudovať. Ibažeby si mal dobré kontakty v ekonomickej komunite, v tom prípade by si nemal žiaden problém s uplatnením sa v tejto sfére.
študovala tam moja mamka, jej sa výnimočne darilo, ale to bolo pred 30 rokmi, dnes sú vzťahy všelijaké, ale to asi na väčšine škôl, čo viem, tak na matiku tam kladú extra veľký dôraz, kedže sú matikári vo vedení
aha ďakujem vám veľmi pekne, len som chcel vedieť, bo som dal aj prihlášku na právo a ešte uvažujem nad kombináciou ekonómia a právo, ale to je v Blave.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty