Do mesta moc nechodievam, veľmi dobré podniky sú v Podunajských Biskupiciach, ale je to moc ďaleko iste pre vás. Ja sa prídem rozbiť a potom idem na bicykli domov :oD
manana je dost zly podnik.Bola som tam len parkrat-ze dam tomu este sancu-ale ani raz ma nepresvedcil.je to mala smradlava diera plna divnych ludi.VAzne tam nechodte
izdo, jj budhac je fajn, bola som tam len park krat ale je tam fajna atmosfera, uplne sa mi to tam lubi, len skoda, ze to neni trosku vacsie, takto tam urcite nepojdem ked nas bude vonku 15
a ako uz niekot napisal, manana je fest des.. pride mi to tam take.. divne..
a nahodou machnac je fajn, ak vas je vela, maju tam vcelku velke stoly, cize sa tam napcha dost ludi.. ale kym bol fajciarsky tak sa mi zda, ze tam chodievalo viac ludi.. ale zas na druhej strane, teraz je leto a vela ludi je odcestovanych, no uvidime
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
poradite????najlepsie v starom meste
» soutez.warezator.com/?click=3...
ale aj ta cajovna pohoda co je pod online je dost gut..myslim ze je dolezitejsie s kym si ako de si..
a nahodou machnac je fajn, ak vas je vela, maju tam vcelku velke stoly, cize sa tam napcha dost ludi.. ale kym bol fajciarsky tak sa mi zda, ze tam chodievalo viac ludi.. ale zas na druhej strane, teraz je leto a vela ludi je odcestovanych, no uvidime