juuj ta kaviaren ti asi neporadim, ale mne osobne sa paci Koktejlbar a Alcatraz a este aj Faraon moze byt, a keby si cel uplne ze fest normalne a obycajne, cize nudne tak skus Labuznik
No tak korculka z tým Alkatrazom si ma zabila Keby tam nechodili taký ľudia akí tam chodia tak kľudne ale ináč je to otrasný podnik Kaviareň? A čo tak Zlatý Býk? ja tam chodím už roky ale aj koktejl Bar újde
Husky a čo si myslíš ??? ako viem čím bližšie k východu tým je to horšie, ale to že niekto hovorí hovadiny o meste v ktorom žijem ma vie pekne nasrať!!!
Markonix...zarastol ti mozog nejakou vychodnou burinou...tak nevidis veci tak, ako su...ja viem, pekne tam byt moze...ale co z toho, ked tam nikdy nic nebude a take veci ze praca, trosku ze zabava a tak (u nas sa to vola kultura, zabava to sa nerovna alkohol) tam asi tak skoro nebude
tak toto bolo čisto od veci Husky? Len si nemysli že som nejaký 100 percentný gadžo lebo sa fakt pozvraciam. Ja viem ako to je veď tu žijem preboha!!! Aký alkohol? Aká kultúra? To sú dve neporovnateľné veci!! Dnešná mládeš tak ako v Mi tak aj v iných mestách pije a fetuje, tak láskavo otvor očiská!!
...neviem, ze kto je od veci...ja som to tvoje nepochopil...takze asi tak, ze pije a fetuje pol sveta, ale niekde viac, niekde menej...a naco sa vlastne ja bavim s takym fetakom?
dobre, uzi si MI (a aby si si nemyslel, ze mam nieco proti MI, tak ti len poviem, ze VSADE su zli aj dobri ludia...aj u vas, aj u nas...tak sa nehrajme na gadzov a negadzov...lebo gadza najdes vsade...)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Husky a čo si myslíš ??? ako viem čím bližšie k východu tým je to horšie, ale to že niekto hovorí hovadiny o meste v ktorom žijem ma vie pekne nasrať!!!
EQ
WTF???
dobre, uzi si MI (a aby si si nemyslel, ze mam nieco proti MI, tak ti len poviem, ze VSADE su zli aj dobri ludia...aj u vas, aj u nas...tak sa nehrajme na gadzov a negadzov...lebo gadza najdes vsade...)
LOL!!!!