vieš čo, poradím ti, všetky knihy ktoré napísal Nicholas Sparks sú aj sfilmované (napísal aj zápisník jednej lásky), čiže filmy ako Správa vo fľaši, Posledná pieseň, Noci v Rodanthe, Šťastlivec, Bezpečný prístav ...
ale takisto ak si nečítala knihu Jeden deň, tak si potom môžeš kuknúť aspoň ten film
Time Traveler's Wife, a všetky od Nicholasa Sparksa mne sa najviac páčil Bežpečný prístav (Safe Heaven), hrala tam aj Cobie Smulders s HIMYM ak niekto pozeráte a hrala tam fakt skvele
Akurát som pozerala v knichkupectve všetko od Sparksa a dosť veľa vecí som už od neho videla ani som nevedela že je to od neho Neviete mi povedať o čom je teda kniha The Choice ?
tak romantixke:podivuhodny pripad benjamina buttona, laska a cest, paralelni svety, mrtvi a neklidni, nadherne bttosti, ctyricitka na krku, crazy stupid love, terapie laskou, nic nas nerozdeli,voda pro slony, neklid, one day, netvor, pycha a predsudok, holka s prknen, remember me, remember sunday,ps i loveu, the last song,lol,my sisters keeper..a o psoch maley a ja, hachiko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
ale takisto ak si nečítala knihu Jeden deň, tak si potom môžeš kuknúť aspoň ten film
najsuper romantické filmy, ale zápisník jednej lásky nič neprekoná