potrebujem poradiť,mala som ako domovsku stranku nastavenu centrum.sk,no akonahle som presla na nu,bola som presmerovana na stranku shesalwayscallingme.ytmnd.com(skusala som aj viackrat),od zaciatku mi bola podozriva,potom som nastavila dom. stranku na az
toto moze byt aj to co raz spomnal jeden clovek. ze adrescentrumu moze byt prehodena. Nepouzivaj explorer pouzivaj nieco ine. ja mam nastavenu operu. skus to tam dat centrum.sk Pokial neces opustit explorer tak si prekontortroluj moznosti siete internet ciako ako to tam je
Ja mám niečo podobné...Bracho nieco stahoval a ako domovska stranka sa nastavila nejaka Serial99.com.Ani za svet to neviem dať preč.V možnostiach internetu mi to nejde ani zmeniť.Keď si dam napr nejaku stranku a chcem ju nastavit na domovsku tak to nejde je to zablokovane...Kasko ty by si nevedel co s tým? mam len explorer
Neviem rockstar. ja povazujem Explorer za hrozbu systemu! Je nebespecny kopa krat mi antivirus oznacil prave explorer za toho parchanta ktory mi priniesol vyrus a ani som o tom nevedel. Kedze pouzivam Operu nemam problem z nicim.
Na toto by som sa mal pozriet ale neviem co to robi kedze nepouzivam exlorer. Prejdite na OPERU
Mne robi to iste ako pisala autorka akurat mam domovsku google,a ked zadam normalne centrum.sk aby som cekol maily tak mi to tam da tu stranku a dookola sa mi tam zjavuje video s nejakym hnusnym schwarzennegrom
ludkovia , nainstalujte si mozzilu a mate po problemoch . Od kedy ju pouzivam tak som nemal ziadny problem. explorer a dokonca aj opera sa srali aj mne predtym, teraz ich uz vobec nemam....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Na toto by som sa mal pozriet ale neviem co to robi kedze nepouzivam exlorer. Prejdite na OPERU