Mne sa to vôbec nepači. Nehovorím, že je to hnusné, ale nepriťahuje ma to. Také menšie podpadky sú ešte fajn, ale tie vysoké, blé. Ale ak je baba príliš malá, tak tie podpadky až tak zlé nie sú ...
ja by som ich tak rada nosila.. ale pri mojej výške 173cm by som sa kus blbo cítila ešte vyššia ... to už potom nie je veľmo sexi byť ako žirafa.. aj ked naj su tenisky.. pohodlie je prvorade!
Ale treba v nich vedieť chodiť Ale nepáčia sa mi také, čo majú vysokú platformu, tie sú nechutné, bol tu aj obrázok...alebo také čo nosí Victoria Beckham, také extra vysoké, ked to vidím na nejakom picture, je mi z toho zle...
Podpätky sú sexy! Je dobré, keď ženská noha vyzerá ako ženská. Pretože keď si žena alebo deva obuje tenisky, strácajú jej nohy pôvab a vlastne sú na nerozoznanie od mužských, hlavne pri väčších číslach topánok.
Polovica mladych báb nevedia chodiť ani v teniskách nieto ešte na vysokých podpätkoch.Buď si stúpajú po špičkách alebo chodia ako rašmy členkami skoro po zemi.
podla mna,ked v nich vie chodit.. a su to take obycajne..tenke podpatky,tak hej ale zase take 13-14rocne si to mozu odpustit..skor starsie a nech to aj nejako vyzera nad 20 mi to pride uplne normalne a dost pekne..
je vedecky dokázané že minimálne podvedome áno, pretože zvýrazňujú lordózu, ktorá je sexy z nejakých inštinktívnohistorických dôvodov, ale už si presne nespomeniem aké to boli... plus tá pozícia donúti ženu mať napnuté lýtka, stehná a zadok, čo im teoreticky vraj dodáva lepší tvar.
takže veda hovorí áno, Midnight hovorí ako kedy, ako aké, ako na kom, a okrem toho táto téma tu nedávno už raz bola.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
64 komentov
Najlepšie sú podľa mňa klasické. Dajú sa zladiť takmer ku všetkému.
Aj také sú fajn.
A toto ma odpudzuje.
Converse sú prípustné.
a este tieto
@2 poslednu cast beru s5
Taktiež hovorím, že je to otázka vkusu a názoru... Preto ja hovorím ten svoj: A to nie som žiadna babenka s ružovou kabelečkou...
Ale ak sa ti to páči, no problem
takže veda hovorí áno, Midnight hovorí ako kedy, ako aké, ako na kom, a okrem toho táto téma tu nedávno už raz bola.